Messages - naveed [ switch to compact view ]

Pages: prev1 [2] 3 4next
6
Clipboard Help+Spell / Re: CHS is unusable on High DPI Screens
« on: July 29, 2015, 07:38 PM »
Probably so - I'm guessing they share a good part of the code.

7
Clipboard Help+Spell / CHS is unusable on High DPI Screens
« on: July 29, 2015, 07:05 PM »
I just installed CHS on my Sony FIT 15A which has a screen resolution of 2880x1620. I have the scaling set to 150%. I'm running Windows 10, but I suspect that this is not a Windows 10 issue, but a DPI one. The options dialog is too miniscule to read.

Untitled.png

8
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: December 09, 2010, 12:52 PM »
I tried starting FARR as administrator, changed the skin and closed it. Ran it again. This time the setting was saved.

A workaround would be to start FARR from scheduled tasks as administrator, so it doesn't require you to approve running the program. You have to check "Run with highest priveleges" to make it run as administrator. I just tried this and it seems to work. I set the trigger to start 15 seconds after login. The delay is not necessary, but should help general boot time a bit.

9
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: December 08, 2010, 11:14 AM »
I'm looking forward to the new build.

10
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: December 07, 2010, 05:57 PM »
Removed the portable flag. Copied over the FindAndRunRobot.ini file from my older Vista (which had UAC off) hard drive to C:\Configs\Farr and changed the values manually. It reads from that file correctly, but does not write to it.

I tried ProcMon with the WriteFile Operation enabled and I don't see FARR trying to write anything. Perhaps, I'm missing something in my ProcMon settings, but I'm willing to try any suggestions.

Pages: prev1 [2] 3 4next
Go to full version