Messages - naveed [ switch to compact view ]

Pages: prev1 2 [3] 4next
11
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: December 07, 2010, 03:48 PM »
Tried the portable flag. I gave "Authorized user" full control, but still does not save settings.

12
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: December 06, 2010, 06:59 PM »
I zapped the config directory and I think that's fixed the problem with the missing disk. I don't see that dialog anymore.

Any ideas on the configuration not saving problem?

13
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: December 06, 2010, 01:38 PM »
Sorry for being away for so long. Family visiting.

Mouser, to answer your questions:
- No settings are being saved
- I don't see a FindAndRunRobot.ini file in C:\configs\farr, but I do see a FindAndRunRobot.ini.tmp

Also, a new annoyance: I get a dialog box when I start FARR:
---------------------------
Advanced Options: FindAndRunRobot.exe - No Disk
---------------------------
There is no disk in the drive. Please insert a disk into drive Z:.
---------------------------
Cancel   Try Again   Continue   
---------------------------


I had a network path mapped to Z once, but no longer. I can't remember configuring FARR to do anything with that drive though.

14
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: November 17, 2010, 06:01 PM »
I found ConfigDir.ini in "C:\Program Files (x86)\FindAndRunRobot". I opened it and added this line:

CONFIGDIR = c:\configs\farr

Restarted FARR. I saw that it created files and directories in the above directory. I changed the skin. Restarted FARR. It still opens with the default skin. I set the security setting to allow full control for all authenticated users, and restarted FARR, and still the same problem.

I am using Windows 7 x64.

15
Find And Run Robot / Settings not being saved
« on: November 15, 2010, 06:20 PM »
Forgive me if this is not the right place to ask this.

I've been a long time user and can't live without FARR. I recently moved to Windows 7 and I notice that FARR is not saving my settings. When I restart FARR or Windows, it reverts to the default settings. I have the latest 2.90.02, which also seems a little odd, because the the version on the web is 2.90.01 in DcUpdater.

Pages: prev1 2 [3] 4next
Go to full version