topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • Friday May 27, 2022, 10:00 am
  • Proudly celebrating 15+ years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - jonrichco [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
Hi all. Just joined as a result of seeing Steven Avery’s excellent article on 7 August 2019 on “Eudora, Hermes and Pandora - also compared to TheBat! and other email clients”. https://www.donation...ex.php?topic=48363.0

I have used Eudora 7 since release and earlier versions before that. I have looked at other emailers, but always find that Eudora suits me well.

Around 2 weeks ago I found that some emails that it appeared to send correctly were not reaching their destinations. Whether this was the result of a Windows 10 update I am not sure – I am on 1909 build 18363.836. It receives emails fine. In the past I have had Secure Sockets when Sending turned on but set it to "never" a week ago - I have now reset it to "if available".

I have now updated <libeay32.dll, QCSSL.dll, rootcerts.p7b, and ssleay32.dll> as suggested in the article, and Eudora is working well. However, I am not yet sure that it is sending ok, so thought I would put something on Donationcoder in case there were other issues. I note from a web search that some other POP3 email clients are also having trouble sending, so wonder if there is a general issue and whether there are any fixes that Steven or others can suggest.

I bcc all the emails that I send to myself, so I can check that they are reaching their destinations ok. I will check sends for the next week and edit this if the problem has resolved (which I think it may have).

Pages: [1]