Messages - bubbajunk [ switch to compact view ]

Pages: prev1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11next
41
Downloaded portable (*.zip) version of v3.21.01. I have been using v3.08.01 for quite some time. Noticed a couple of issues:

1) Settings for Highlighting Rectangle and Text Object not saved between reboots. This was an issue for me in v3.08.01, so I don't think it's related to any recent changes. Settings are saved within a given session, and also saved if I exit and restart SCC, just not saved between reboots of Windows.

2) Filename Template %quickfield% Screenshot - %customdate% %num%, where %customdate% is set to: %Y_%m%d. The first capture does not contain the %num% value in the filename, shows blank (e.g. Screenshot - 2013_0305 .png). Subsequent captures numbered 002, 003, 004, etc. (e.g. Screenshot - 2013_0305 002.png). I expected the first capture to have filename Screenshot - 2013_0305 001.png.

3) Navigating hierarchy in Preferences dialog using arrow keys - Pressing down arrow moves down the list and jumps across sections, as expected. Using the up arrow key moves up, but will not jump across sections. I expected to be able to arrow up between sections. Also, left arrow jumps to the top of list within the section, but does not collapse a section. Expected that using left arrow would highlight the section header and second left arrow would collapse the section. Then arrow up would move cursor to bottom of the prior section. I expected the navigation to work like Windows Explorer.

Other than these, I don't notice any other issues or regressions.

42
I'm running SC in portable mode. I noticed that my Highlighting Settings are not saved between reboots. I generally change the following to be different than the default: Shadow, Border Color, Border Line Width, Inner Color and Blend Mode. The settings are saved between screenshots until I reboot, at which time they seem to go back to the defaults. I have always run in portable mode. I was pretty sure they were saved in previous versions, but can't be 100% sure. What is the expected behavior? Any way to make these stick?

43
Screenshot Captor / Re: Ctrl-C Copy to Clipboard Question
« on: August 31, 2012, 09:07 AM »
That's it. If I click in the capture area before hitting Ctrl-C, I can see that the thumbnail image is no longer highlighted and the image is captured to the clipboard. Then when I hit Ctrl-V, the image is pasted in-line into the email. When the thumbnail image is highlighted and I hit Ctrl-C/Ctrl-V, the file (not the image) is copied to the clipboard.

It makes sense now that you have explained it, but it wasn't obvious at the time that it was happening. Did you see my other post about the shift+delete function? No rush, just wondering what you found.

44
Screenshot Captor / Ctrl-C Copy to Clipboard Question
« on: August 30, 2012, 09:20 AM »
I seem to be having issues copying objects to the clipboard (using Ctrl-C not via the menu). Not sure what I'm doing wrong or inconsistently. I use SC to create screenshots and paste them in-line in emails. Sometimes when I go into Outlook and hit Ctrl-V to paste, the image is inserted into the message text where I pasted it. Other times, the image is not inserted into the text, but rather as an attachment to the email. Not sure if it has to do with whether or not the object is in "object select mode" or not. Anyone else have this issue with copy / paste?

45
mouser, have you had a chance to look into this one? i realize it's not a huge deal, just an inconvenience when using the tool.

Pages: prev1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11next
Go to full version