Messages - BGM [ switch to compact view ]

Pages: prev1 ... 105 106 107 108 109 [110] 111next
546
Screenshot Captor / SC doesn't capture cursor on web pages
« on: January 12, 2012, 10:44 AM »
Salvete!  I use SC to capture portions of my sharepoint site, and then I send the images in email via thunderbird in order to show people how to do things (I am admin).  My problem is that SC won't capture the mouse cursor inside of any web page.  It will capture any open menu, highlighted menu item, or anything else - just no mouse cursor!  And I need it to capture that.  Is there a setting I have missed?  I can capture the mouse cursor in all other programs - just not Firefox.

547
Screenshot Captor / Re: Keep Image and Show not working right
« on: November 06, 2011, 11:10 AM »
Salve, Mouser, and thanks for taking the time for me.  Actually, no that isn't checked, and that's because I grab a lot of shots to paste right into my Thunderbird (SC and TB is an awesome combination!).  However, after you told me to do a few grabs right in a row, for some reason, that made a difference.  Now if I do the "Keep Image and Show" it actually shows like it is supposed to!  And now I understand that if the option isn't set, it doesn't save the image - that part, it seems, was my misunderstanding.  About the image not showing after a grab, however, I don't know what was wrong, but after I did the multiple grabs in a row, I can't reproduce it any more!  Now, I absolutely know I had that problem because it was an issue for a very long time.  I am not crazy, really, I'm not!

Anyway,  thanks for your time, Mouser.  SC is my favourite screenshot program.  I always fall in love with programs that give me so many options that I can do exactly what I want and how I want.  SC is awesome, and I appreciate your generosity in making it available (for free!) to us.  If I didn't have a vow of poverty (I am a Catholic religious brother), I would send you a donation.

God bless.
-Brother Gabriel-Marie

548
Screenshot Captor / Re: Keep Image and Show not working right
« on: November 05, 2011, 05:59 PM »
Hello!  Sorry, I missed that last post for awhile.  Okay, if I do two in a row (Keep image and show), neither of them are saved, and the second one in the row gets saved.  The first one flashes for a split second and disappears.  Then, after a third time, it shows correctly, but does not get saved.

549
Screenshot Captor / Keep Image and Show not working right
« on: October 25, 2011, 07:51 PM »
Salvete!  Okay, I push shift+printscreen to capture the current window (dual monitor), and when the popup dialogue comes up, I push "Keep Image and Show".  So the SC Editor appears.  The image I just took appears there for just a moment, then it changes to the last screenshot image.  In the image panel I scroll to the bottom to find the one I just took and it is not there.  In fact, it isn't even in the capture folder.  I always update SC, and I have had this problem for a long time.  Now, if I were to choose "Image to Clipboard", it goes onto the clipboard no problem.  "Keep Image and Hide" works too.  But "Keep Image and Show" does not save the image at all.  Since it doesn't save the image, I think that is why it defaults to the last image it saves.

Thus, "Keep Image and Show" does not "keep" the image. 

550
Post New Requests Here / Re: IDEA: Double Clipboard Hotkey
« on: November 22, 2010, 11:58 AM »
Thanks, y'all for your offers.  But I did it myself - my first ahk program!  You can download it HERE.
Autohotkey makes clipboard work soooooo  easy!
-BGM

Pages: prev1 ... 105 106 107 108 109 [110] 111next
Go to full version