topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • October 16, 2019, 07:22 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - lethalrocks [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
I changed FARR to stay in memory longer, and the problem I mentioned (removing the first few letters) still happens, albeit less often

2
I have another problem... Sometimes, when I bring up the window (pause) and start typing straight away, half my text disappears after I've typed it. Any idea?

3
Bug in #138... (although present in version 1 too)

Screenshot - 06_08_2007 , 21_00_13.png

Some fields are coloured in the tooltip colour, which is fine, but the text isn't the tooltip text colour (which is white for me).

Also, the options dialog is still in ugly MS Sans... can't it be changed the to system font? Same goes for the main window, too, I'd rather not have to set a custom font (although it's good that I can)

Edit: More problems

Minor annoyance #1: When changing alias files, the options dialog flickers once

Minor annoyance #2: After upgrading from v1 (I got two error messages about a timer on installation as it failed to close FARR), I have a run alias in myalias.alias and in sysutils... is there a way for it to detect duplicates (not at runtime, but when migrating the alias file to the modular format)
This means that typing "run" results in two results, not one. Easy to fix by removing the old alias, but since the old one was a default too, the program should really fix it's own changes.

Pages: [1]