topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 15, 2019, 07:33 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ixxo [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
N.A.N.Y. 2010 / Re: NANY 2010 Program Idea Suggestion Thread
« on: December 16, 2009, 05:34 PM »
I dont suppose anyone would want to make a quickpar like program thats natively 64bit and not just a GUI for par2cmdline?

Not only is there zero shell integration support with the old QuickPar but its also got a few bugs and its not multithreaded and not 64bit

there are a few GUIs for par2cmdline out there too but just like QuickPar they are all getting old and all seem to be abandoned..and ofcourse NONE are 64bit

I use parfiles a lot safeguard documents before burning for example.. doesnt take much to damage a disc but this is a way to safeguard that and discs arent subject to magnetic interference like harddisks are..

.......... 

ixxo



some infosources...

http://www.par2.net/
http://parchive.sourceforge.net/
http://chuchusoft.com/par2_tbb/
http://www.quickpar.co.uk/

2
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: December 16, 2009, 11:42 AM »
well automatic detection/selection still fails for me but.. now at least the adapters shows up in the list so I can choose myself and THEN it works


maybe your adapter RENI is one that the WinpCap library doesnt support? I know theres a few it doesnt, but I dont know wich ones..

what about trying some other apps and see if they work?.. If for example wireshark works then its a urlsnooper specific problem.. if it too fails or only shows the same VPN thing then you may have to look at WinpCap itself..

3
it's just:
mms://wmlive.bbc.co.uk/wms/england/lrlondon

what..did you just replace the http? cos i was completely unable to actually CATCH that.. those bbc ppl are just.. evil... =)

4
and the MMS is?.. i need the MMS ..

I dont need to record it.. I need the MMS.. and yes ive tried Orbit.. just get the asf/asx redirector files.. not the ACTUAL stream..

5
I cant.. for the life of me trap the MMS this leads to http://wmlive.bbc.co...wms/england/lrlondon

I just end up with asf or asx files with the same two referrers in..

are they getting sneaky/smart or is possibly windows 7 preventing _proper complete_ detection of some sort?

is anyone able to trap it?

ixxo

6
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: December 13, 2009, 08:23 PM »
sent you a PM with the results.. obviously as it DID discover them and URL Snooper didnt.. the results _are_ different ..

hope it helps you figure this out..

7
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: December 12, 2009, 12:32 PM »
mm RENI, what is that adapter for dialup thing?.. I dont even get that.. mine is totally blank

8
UrlSnooper / Re: Network adapter problem with v2.23.01
« on: December 10, 2009, 02:20 PM »
im kinda envious of you, at least you get adapters.. all I get is empty space  :-[

9
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: December 07, 2009, 04:55 PM »
sure, email away! :)

10
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: December 07, 2009, 04:46 PM »
both url hunter and wireshark works when run as administrator..just tested..

during the OMG IT DOESNT WORK/DESPERATION TESTING OF ANYTHING-mode I was having yesterday I even tried running the installers for both urlsnooper and winpcap separately as admin and that made no difference either..

11
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: December 07, 2009, 04:19 PM »
.. well I just installed and tested Wireshark.. it says WinPCap IS installed.. and also works so.. it has to be a URL Snooper issue.. whatever it may be...

12
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: December 07, 2009, 04:16 PM »
me too.. I dont get it either.. I tried URL Hunter specifically because .. apart from its ugly ass looks.. it seems to be quite similar AND relies on WinPCap as well..

in URLSnooper the adapter selection box just has a red frame around it.. buhuuing that theres no adapters.. I tried both of the connectors on the PC but doesnt seem to make a difference.. tried one disabled one enabled.. etc..

Also the WinpCap doesnt show up as a protocol loaded in the Local Area Connection Properties for Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller .. but I'm guessing thats a Windows 7 thing that it doesnt show up there?

Maybe its not getting properly installed and URL Hunter is _faking it_ ? I noticed I was unable to find the MMS protocol in the URL Hunter window but I thought that could be cos it was in trial/demo mode?

Anything else I should try perhaps?

13
UrlSnooper / No network adapters detected!?
« on: December 06, 2009, 09:16 PM »
So.. my motherboard has a pair of Marvell Yukon 88E8056 adapters on it and Running Windows 7 Ultimate 64bit, URLSnooper fails to detect any of the adapters..

its a ASUS P6T Deluxe V2, X58, Socket-1366 motherboard with a CoreI7 920 cpu and 12GB of ram..


any ideas?  I tried URL Hunter in trial/demo mode and it at least did catch urls so it seems like WinPCap isnt the issue..



and all this because im after the MMS to http://wmlive.bbc.co...wms/england/lrlondon =)

Pages: [1]