topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • Tuesday June 28, 2022, 5:08 am
  • Proudly celebrating 15+ years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Grayp [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
Screenshot Captor / Re: Directory location
« on: October 05, 2014, 11:28 AM »
Wow! What a stupid mistake I was making there! Thanks - that put me back on track.
Sorted now.

2
Screenshot Captor / Re: Directory location
« on: October 05, 2014, 08:55 AM »
Thanks for this, lanux128.

I can't find a file of that name for Screenshot Captor. I've attached a screenshot of the folder.


3
Screenshot Captor / Directory location
« on: October 05, 2014, 05:27 AM »
Mouser,

You kindly helped me to relocate the directory for CHS to a non-synced location on this recent post:
https://www.donation...=465030;sa=showPosts

I'm trying to do the same now for Screenshot Captor. But the .ini file for that doesn't seem to contain the line "// CONFIGDIR = %MYDOCUMENTS%" - or any line containing the search term CONFIG.

Am I on the wrong track? Could you please help me?

Copy of .ini attached.

4
Clipboard Help+Spell / Re: Presets not saved - CHS
« on: October 02, 2014, 02:19 PM »
OK - thank you.

Is the process exactly the same for Screenshot Captor if it does need doing?

5
Clipboard Help+Spell / Re: Presets not saved - CHS
« on: October 02, 2014, 02:15 PM »
Great - that's solved it! Thanks!

Had a small problem with it saying that I'm not authorised to save the new version of the .ini in the C:\Program Files (x86)\Clipboard Help+Spell folder, but I saved it to the desktop and then was permitted to drag it in from there.

Appreciate your help!

Am I likely to need to do the same with Screenshot Captor? It messed around the same at first but has been quieter for the last day or so.

6
Clipboard Help+Spell / Re: Presets not saved - CHS
« on: October 02, 2014, 01:53 PM »
Thank you - that makes it simple for me.

The only snag - I can't find a file called ConfigDir_Sample - screenshot of folder attached.

Can you please help me from here?

Thank you.

7
Clipboard Help+Spell / Re: Presets not saved - CHS
« on: October 02, 2014, 10:44 AM »
OK thanks.

I'm not very accomplished at editing unusual file types, but am happy to have a go at anything.

Do I need any special software to edit the .ini?

How to I change it - is there some text/language I need to modify?

The file path I'd want it to save at is C:\GCP stuff to backup

8
Clipboard Help+Spell / Re: Presets not saved - CHS
« on: October 02, 2014, 10:28 AM »
Question:

Is the preset menu (and Modify Format/Case dropdown) completely empty? Or does it show some predefined presets just not your newly saved ones?


The Modify Format/Case dropdown is completely empty (as default?).

The preset menu just contains a blank No1 and the default No2 (I think those two were there as the original defaults?). Screenshot attached.

9
Clipboard Help+Spell / Re: Presets not saved - CHS
« on: October 02, 2014, 10:22 AM »
Welcome to the forum, Grayp  :up:

It sounds like you are doing everything right -- if the preset files are being created, they should show up in the menu and in the Modify Format/Case drop down button.

My laptop is on a server domain and therefore 'My Documents' is a redirected folder - I don't know whether that bears on it.
I am wondering if this is causing the issue.. Let me check the code and see what I see -- I might send you a debug version that will tell us where it is looking for the preset files, which might tell us what's wrong.

It has to be a simple problem, so i'm sure we can get it fixed asap.




Sounds good - thank you.

I have only had CHS installed for a few days and it gave errors quite a few times regarding the attached screenshots. But I've persevered with it, uninstalling and reinstalling a few times. The main thing that seemed to resolve it was manually creating the folders in the relevant directories (it wasn't creating some of them itself - I also had the same problem with Screenshot Captor).

10
Clipboard Help+Spell / Presets not saved - CHS
« on: October 02, 2014, 09:28 AM »
I am new to CHS but am having trouble saving any presets for text formatting.

Maybe I'm misunderstanding the instructions, but as far as I can tell I'm following the procedure to save some presets. The preset files are being created in the PresetViews file, but the presets don't appear in the Clips Menu (single left click on system tray icon).

And no dropdown list is created for the 'Modify Format/Case' button in the Memo window (double left click on system tray icon).

My laptop is on a server domain and therefore 'My Documents' is a redirected folder - I don't know whether that bears on it. But the preset files are being created. I'm on Windows 7.


Please help me!

Thank you.

Pages: [1]