topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 11, 2019, 05:30 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - AAT [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
Finally, I think that the problem is not Zone Alarm or any other firewall program.

I noticed that there are websites that use security servers (such as banks etc) or other tricks that block any picture that may be taken (for security reasons obviously).

The main problem is that after I visit such a website, then I must restart the computer so that ScreenShot Captor can work again.
Hence, if other people face the same problem, it might be useful to have a routine that will "refresh/reload (or whatever)" the ScreenShot Captor without the nead of a reboot.

2
I had a similar problem.
I got blank shots when I tried to capture pictures from googleusercontent.com (strange!). Then I had to reboot in order to have ScreenShot Captor working properly.
I think (and hope) that I solved the problem permanently by changing the settings of Zone Alarm Extreme Security (from ?, ?, ?, ?, ? to II, v, v, v, v -> see the attached picture)

Screenshot - 9_3_2011 , 11_53_20 am_B.JPG

3
Hello to everyone and good luck to this effort.
Coming from Greece I feel glad that I discovered and joined this community.
Keep walking … ahead  :Thmbsup:

Pages: [1]