topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 07, 2019, 06:33 PM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - BigBonsai [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
What about a Lorem Ipsum Generator for us Web Developers? ;)


BiB

2
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: April 08, 2011, 05:59 PM »
But I thought I did a clean install?

Ok. I now did a thorough uninstall and a clean install. And: :Thmbsup: :Thmbsup: It works!!!

I have no idea what happened. I cannot remember having edited the configdir.ini file... well, in any case. This seems solved. :) Thanks a LOT! Now you know what to put into the error message. Make it fool proof. ;) Then it'll also work for me. :D


BiB

3
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: April 08, 2011, 05:28 PM »
Do you have a configdir.ini file in your C:\Program Files\FindAndRunRobot\ directory? can you paste here the first few lines in that file?
Sure.

Here they are:
// NOTE: you have to *remove* the // in front of one line below to activate it

CONFIGDIR = .
PORTABLE=TRUE

// CONFIGDIR=%MYDOCUMENTS%

Everything below is commented out.

That's only on x64 versions of Windows. But a lot of installers allow to change the installpath during setup, so it could be a manual action, though I don't expect that.
Are you asking whether I changed the install-path when installing FaRR? I don't remember. I change them a lot when installing programs, because I like to keep some sort of order in the Program Files Folder. Anyways, FaRR is installed in C:\Program Files\FindAndRunRobot.


BiB

4
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: April 08, 2011, 02:10 PM »
It should create a debugout.txt file in your documents \donationcoder\findandunrobot directory or something like that.
No, it didn't. BUT it gives me a message now when I want to save. It says:
Error Failed to move backup from C:\Program Files\FindAndRunRobot\FindAndRunRobot.ini to C:\Program Files\FindAndRunRobot\FindAndRunRobot.ini.bak

Are we getting closer? :)


BiB

5
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: April 07, 2011, 05:29 PM »
I apologize -- it's been a busy month.  Let me upload a debug version of FARR for you today to test -- it will report when and where it is trying to load and save it's settings files and if it thinks it failed -- that should tell us what we need to know.
Now I was gone for a few days. :) Where can I find the debug-version?


BiB

6
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: April 01, 2011, 07:30 AM »
Risking to be a pest, but is there any solution to the problem in sight? :)


BiB

7
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: March 23, 2011, 08:09 AM »
is it creating a folder and FindAndRunRobot.ini file in your documents directory under DonationCoder\FindAndRunRobot?
No. Interestingly, DcUpdater has done it. This path exists:

C:\Users\[USERNAME]\Documents\DonationCoder\DcUpdater\DcUpdater.ini


BiB

8
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: March 23, 2011, 03:58 AM »
Figured out that running it in compatibility moder or running it as administrator (as mentioned above) helps. But both solutions are not very practical, since on every system startup I must confirm that I allow this program (Windows security alert).

What now?


BiB

9
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: March 23, 2011, 01:37 AM »
Did you install FARR using the installer?
Yes.

[...] did you move settings from another computer?
No.

What Operating System are you using it?
Windows 7 SP1

Did you install it to anyplace unusual?
I don't think so. It is here: C:\Program Files\FindAndRunRobot

Did you modify the ConfigDir.ini file?
Didn't touch it.

Sorry for not giving more information initially.


BiB

10
Find And Run Robot / Re: Settings not being saved
« on: March 23, 2011, 01:08 AM »
Anyone?
I wanted to try it, but couldn't find the debug-version. I am experiencing this problem as well. This is annoying, because I need to search a few custom folders. Adding them after every system reboot is... well, annoying.

Is there already a solution?


BiB

Pages: [1]