topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • October 15, 2019, 06:28 PM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ralfso [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
I can confirm the behaviour Robbero described.

Often with Outlook or Firefox the replacements don't work. Nothing happens 'til I open auspex with rightclick on the trayicon.
Also doubleclick on trayicon doesn't work at this time.
When any keyword in Auspex is clicked the software seems to wake up.

2
I think timns shout douplicate the entry-posting to the new location first, before discussing at the new place.

3
So what shall we do?

Discuss here or at the new thread?

On using your programm I imported a text file which worked very well. Now I have a lot of entries in the "imported" folder.
Is it right, that the autoscroll feature in the list window isn't implemented yet?
If the list is loger than the window I can't move entries from one folder to another.

4
Tested with Word and Notepad (XP and Vista). All other E-Mail-adresses are also not working. They worked correct with v.0.65.

5
Screenshot Captor / Re: guidelines for region selection
« on: July 13, 2010, 02:44 AM »
I support this suggestion.

Regards
Ralf

6
Screenshot Captor / SC doesn't remember print-options
« on: April 01, 2008, 04:59 AM »
Hi Mouser,

the "print screenshot"-dialog doesn't remember the print-options.
I'm a german user, and margins of 1 Zoll are too large for me, so every time I change all margins from 1 Zoll to 0.3
but SC doesn't remember these the print-margins.

I tried to edit the "ScreenshotCaptor.ini" manually but this has no effect for SC.
I changed the ini-file lines:
printop_marginbottom="1" , printop_marginleft="1" ,  printop_marginright="1" , printop_margintop="1"
to:
  • printop_marginbottom="0.3" , printop_marginleft="0.3" ,  printop_marginright="0.3" , printop_margintop="0.3"   [0point3]
  • printop_marginbottom="0,3" , printop_marginleft="0,3" ,  printop_marginright="0,3" , printop_margintop="0,3"   [0komma3]
  • printop_marginbottom="2" , printop_marginleft="2" ,  printop_marginright="2" , printop_margintop="2"
but the "print screenshot"-dialog doesn't care about and allways shows 1 Zoll for each margin.


regards,
Ralf

Pages: [1]