topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • Sunday April 18, 2021, 3:33 pm
  • Proudly celebrating 15+ years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - subzone [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
Circle Dock / Re: Circle Dock Install problem
« on: November 27, 2008, 09:40 PM »
Hi again.

Yes I downloaded CD from the wikidot.com site, I am using a 32Bit OS.

Cheers

Adam

2
Circle Dock / Re: Circle Dock Install problem
« on: November 27, 2008, 08:17 PM »
Hi

Thanks for the reply.

I am using CD 9.2 Alpha8.2 and my operating system is Vista Home.

The Native language is Thai although it is setup as English.

I did replace the AMS profile Dll with the one you provided but I still get the same error.

If you have any other ideas it would be great as I really like the idea of using this program.

Regards

Adam

3
Circle Dock / Circle Dock Install problem
« on: November 27, 2008, 03:18 AM »
Hello All

After reading all the rave reviews I have just downloaded the Circle Dock program and unzipped it into a folder in my Programs directory on C: However when I try to run the Circledock.exe file I get the following error:

Fatal Non UI error

Description:
  Stopped working

Problem signature:
  Problem Event Name:   CLR20r3
  Problem Signature 01:   circledock.exe
  Problem Signature 02:   0.9.2.0
  Problem Signature 03:   48cdbdff
  Problem Signature 04:   AMS.Profile
  Problem Signature 05:   2.5.3179.33253
  Problem Signature 06:   48cdba3b
  Problem Signature 07:   81
  Problem Signature 08:   57
  Problem Signature 09:   System.ComponentModel.Win32
  OS Version:   6.0.6001.2.1.0.768.3
  Locale ID:   2057

Can anybody tell me what the issue is?

I am running Vista Home premium on an ACER Aspire 5530G

Thanks in advance.

Pages: [1]