topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 08, 2019, 06:12 PM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - wyniap [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
Screenshot Captor / Re: Can't get Autoscroll capture to work
« on: June 04, 2009, 02:30 PM »
I'm experiencing the same problem. It captures the visible part of the window and doesn't auto scroll. Command according to menu should be Ctrl-Shift-PrtScreen. Doing that indeed a red box appears in the upper-left, with instruction to use Ctrl-Shift-click. Doing that, it says ""region 1282x828"(the size of the visible window), to capture press click. Result: as mentioned above. Using latest version 2.56.01 and trying to capture an Internet page. I'm using Google Chrome. Same behaviour in IE by the way.

Another problem encountered: after doing the (partial) capture the capture mode remains active. When checking the result in Screenshot Captor program window, the red outline remains active and tries to capture the result in Screenshot Captor (...). And even now, when typing this message, it still tries to capture this forum page. Etc. I don' t have a solution, but maybe this "user input" can help make it a better software.

Pages: [1]