topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • January 22, 2020, 06:16 AM
  • Proudly celebrating 14 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Thunder5 [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
Find And Run Robot / Re: Icons are not shown
« on: April 25, 2011, 02:44 PM »
That's a fast answer.

I tried it with "%FARRDIR%.." with no success.

And I have to correct my first post.
"%FARRDRIVE%\PortableApps" and "%FARRDRIVE%PortableApps" doesn't find anything in "C:\PortableApps".

2
Find And Run Robot / Icons are not shown
« on: April 25, 2011, 02:16 PM »
I have a folder with some portable apps in it - one of it is FARR.

The folder structure is like this:
\PortableApps\CCleaner
\PortableApps\Find and Run Robot
\PortableApps\foobar2000

I run FARR in portable mode and I added the search folder "%FARRDIR%\.." in the options.
When I search for "findand" the executable of FARR is shown with a standard icon (see attachment). Its the same with all tools in the folder PortableApps.
I tried it with "%FARRDRIVE%\PortableApps" with the same result.
But when I add the whole path "C:\PortableApps" the correct icon is shown.

I checked it on Windows XP SP3 32bit and Windows 7 64bit.

Pages: [1]