Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 10, 2016, 10:15:23 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Comments to this forum: regarding display image  (Read 2189 times)

masu

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • default avatar
  • Posts: 401
    • View Profile
    • Donate to Member
Comments to this forum: regarding display image
« on: August 09, 2007, 11:15:17 AM »
Hello,

each time I want to link an image here in a post


[attach=1][/attach]

this code appears. Normally there must be something like

[img]

why isn't it so?
Find+Run Robot 2.90.01
Windows 7

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,435
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Comments to this forum: regarding display image
« Reply #1 on: August 09, 2007, 11:22:53 AM »
it's to encourage the use of our inline image attachment feature, which is more well behaved than linking to external images.

so basically you should use the "attachment" feature at the bottom of the new post form to attach your images, and then use that [attach] code to indicate where the images should appear in your post.

more info here: http://www.donationc...dex.php?topic=1996.0

masu

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • default avatar
  • Posts: 401
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Comments to this forum: regarding display image
« Reply #2 on: September 14, 2007, 02:53:04 PM »
at least you should let the user choos, which option he wants to use. sometimes the IMG function is much more appropriate
Find+Run Robot 2.90.01
Windows 7

app103

  • That scary taskbar girl
  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 5,666
    • View Profile
    • App's Apps
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Comments to this forum: regarding display image
« Reply #3 on: September 15, 2007, 03:01:05 AM »
The problem with linked images is if the link dies, so does the image.

What if the image you are linking to is gone in a month or 2 or 6? The post you linked the image in will be showing a broken image.

If you attach the image however, it will be there for the life of the forum.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,435
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Comments to this forum: regarding display image
« Reply #4 on: September 15, 2007, 06:51:34 AM »
app said it all.

ps. the [img]url location of image[/img] tags still actually work, they are just not shown on the toolbar to discourage the use of this, for the reasons app says.