Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 05, 2016, 09:04:10 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: [Bug] v. 2.32.02 - Button Off-screen on License Key Confirmation Dialog  (Read 3235 times)

tinjaw

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,927
    • View Profile
    • Donate to Member
I can't find Mantis.  :-[

I just installed DcUpdater and entered a license key. The confirmation box has the button off screen.

LicenseConfirmationOffScreen.png

note: I am not sure if it is relevant, but this is on my laptop that uses large fonts.

dhuser

  • Honorary Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 96
  • King Dogbert
    • View Profile
    • StumbleUpon Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
tinjaw,
I am seeing the same thing on all of the programs (LaunchBar Commander, Screenshot Captor, and FARR). My font size is normal.

dhuser
My StumbleUpon Profile
Imagine.Explore.Create!

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
thanks for the report, i will endeavor to fix.
hey, at least you can still see part of the button :)

J-Mac

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • Posts: 2,913
    • View Profile
    • Donate to Member
Odd, I am not seeing this at all on Windows XP Pro SP2.

And I usually get hit with every little bug like that even when most others aren't!

Just out of curiosity, are any of you using any Stardock shell-altering applications?  (E.g., WindowBlinds, WindowsFX, DesktopX, etc.)  Whenever I have run into odd display issues disabling one or all of those has solved it.

Just a random thought...

Jim

tinjaw

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,927
    • View Profile
    • Donate to Member
Just out of curiosity, are any of you using any Stardock shell-altering applications?  (E.g., WindowBlinds, WindowsFX, DesktopX, etc.)

Nope, but good guess.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
it's almost certainly an issue with Large Fonts setting, which have caused me no end of problems.