Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 02, 2016, 11:56:45 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: doesn't work  (Read 5140 times)

meep

  • Participant
  • Joined in 2005
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
doesn't work
« on: September 13, 2005, 06:30:25 AM »
I've used a few versions of this progarm but this one doesn't work for me that way the others have...it doesn't seem to sniff out mms links when a web page is loaded like the others used to...any ideas why?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,405
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: doesn't work
« Reply #1 on: September 13, 2005, 12:03:53 PM »
it really shouldnt miss any links, only spot additional ones -
if you can find a page with a example link that the old version finds that the new version doesn't i'd be very very interesting to see it and correct it.

meep

  • Participant
  • Joined in 2005
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: doesn't work
« Reply #2 on: September 14, 2005, 01:12:47 PM »
it's music.msn...the only thing I can think of is, it might be my router..its been acting weird lately...dropping packets and the like...it could be just a hardware problem.
...but also the program has been refusing to shutdown and thats on the old install and a fresh install of XP. I'll keep workin on it cause this is the only program like this around.

meep

  • Participant
  • Joined in 2005
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: doesn't work
« Reply #3 on: September 24, 2005, 01:36:24 PM »
and I also get this when I try to close program...
http://img266.imageshack.us/img266/6948/violation0ki.jpg
doesn't work


I've tried reinstalling (several times)
« Last Edit: September 24, 2005, 01:41:20 PM by meep »

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,405
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: doesn't work
« Reply #4 on: September 24, 2005, 01:46:20 PM »
you get that every time you exit?
have you tried the different network adapter cards?

meep

  • Participant
  • Joined in 2005
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: doesn't work
« Reply #5 on: September 26, 2005, 02:40:00 PM »
Yes...it happens everytime, if i run it for a while.
and yeah I did try a new router and card with no luck.

It does work if I enter the url in the "Type a URL to Load and Sniff" function but thats the only way. It doesn't sniff the web pages when they load like it used to do.