Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site April 25, 2014, 02:38:23 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
The N.A.N.Y. Challenge 2013! Download dozens of custom programs!
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: Secondary monitor support  (Read 6644 times)
justice
Supporting Member
**
Posts: 1,885



Solve issues simply.

View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« on: June 22, 2007, 04:25:08 AM »

I'm trying out Launchbar commander but I can't get the bar to appear on my second monitor. As it doesn't have a taskbar I though it would be an excellent place for the launchbar. Is it possible?
« Last Edit: June 22, 2007, 04:28:59 AM by justice » Logged

mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,704



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #1 on: June 22, 2007, 07:09:04 AM »

I'm afraid it currently refuses to dock on secondary monitor -- it's something i need to add.
Logged
f0dder
Charter Honorary Member
***
Posts: 8,774



[Well, THAT escalated quickly!]

see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #2 on: June 22, 2007, 07:11:32 AM »

Go mouser go mouser go!
*insert cheerleading smiley here*
Logged

- carpe noctem
Perry Mowbray
N.A.N.Y. Organizer
Charter Member
***
Posts: 1,795



Thoughtful Scribbles

see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #3 on: June 23, 2007, 01:28:07 AM »

it's something i need to add.

It's something I could use too!
Logged

lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,049



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #4 on: June 23, 2007, 02:13:29 AM »

I'm trying out Launchbar commander but I can't get the bar to appear on my second monitor. As it doesn't have a taskbar I though it would be an excellent place for the launchbar. Is it possile?
slightly, off-topic.. but if you want the taskbar extended to the 2nd monitor, try UltraMon..

• Smart Taskbar
UltraMon adds an additional taskbar for each secondary monitor, and each taskbar only shows tasks from the monitor it is on. This makes managing lots of open applications much easier, and when activating an application, you'll know on which monitor it will appear.
http://realtimesoft.com/ultramon/overview/
Logged

d_spider
Participant
*
Posts: 2


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #5 on: June 28, 2007, 03:47:45 AM »

justice wrote: "I can't get the bar to appear on my second monitor. As it doesn't have a taskbar I though it would be an excellent place for the launchbar."

If you move your taskbar onto the secondary screen, the Launchbar menus that pop up from the systray will pop up on the secondary screen.  At the same time, the Launchbar floating docks will stay on the primary screen (they won't move over, even if the taskbar is on the secondary screen).

D_Spider
Logged
Kuntau
Supporting Member
**
Posts: 90


My English is bad :(

View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #6 on: October 23, 2008, 08:16:25 AM »

Bump for this after 1 year+
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,704



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #7 on: October 23, 2008, 07:24:45 PM »

I think i'm going to take a try at this this weekend.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,704



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #8 on: October 24, 2008, 03:02:03 AM »

just an update -- i now know and have confirmed enough details to know i will be able to add multimon support to LBC.
i expect it to be ready in next week or two.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,704



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #9 on: October 25, 2008, 12:41:56 AM »

Works now, just testing and making sure monitor number is remembered and that it behaves well if monitor count changes midstream.

Should be in next LBC release this weekend or early next week at the latest.

Can I just say thank you to those who were patient waiting for this feature but still did not stop reminding me to implement it.  Like most things it was actually easier to implement than i expected and i wish i hadn't put it off for so long, as the code will be useful in other projects.

One of the best things about this site from my standpoint is how fun and useful it is to engage in these interactions with users that lead to better programs  thumbs up
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,704



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #10 on: October 25, 2008, 01:50:23 AM »

Please see latest beta (1.71.01) for the first LBC release which supports multimonitor docks.  Please let me know how it works for you.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.036s | Server load: 0.03 ]