Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site September 18, 2014, 04:50:29 PM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
The N.A.N.Y. Challenge 2012! Download dozens of custom programs!
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: iGoogle Gmail module acting up?  (Read 1495 times)
cthorpe
Discount Coordinator
Supporting Member
**
Posts: 717


c++thorpe

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« on: July 17, 2007, 09:44:43 PM »

Is there anybody out there who uses igoogle with the gmail module that can tell me if it is acting strange for you?  I have tried multiple browsers and multiple accounts and I keep getting things that look like this:



Carl


Edit:  It's back to working correctly today.  I didn't change anything between when it wasn't working last night it this afternoon, so I will just assume it was a Google issue.
« Last Edit: July 18, 2007, 02:25:35 PM by cthorpe » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.031s | Server load: 0.03 ]