Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 09, 2016, 01:36:24 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: PT doesn't show up in tray  (Read 3344 times)

jminifie

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
PT doesn't show up in tray
« on: May 13, 2007, 08:06:42 PM »
I have a Toshiba laptop running WinXP Pro.  I have one guest acct, two limited user accts and one admin acct.  PT has been set up to load during start up and it does except for one of the limited user accts.  I'm running the latest version of PT 2.08.02.
When I run the cpueater, nothing happens.  But, if I look at the Windows Task Mgr it shows that PT is running w/memory usage at 1240K.I cannot figure out why, does anyone have a suggestion? 

Grace and Peace
Jerry
« Last Edit: May 13, 2007, 08:09:43 PM by jminifie »

Grorgy

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • default avatar
  • Posts: 821
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: PT doesn't show up in tray
« Reply #1 on: May 13, 2007, 09:49:58 PM »
interesting, one of my computers does that to, i checked to see if there is a hide icon option but couldnt see one, so i just start it manually from quick launch, not an ideal solution but it works for me  :)

jminifie

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: PT doesn't show up in tray
« Reply #2 on: May 18, 2007, 08:13:39 PM »
I think I have found the solution.  I accidentally clicked on the toolbar properties and found that PT was set (by default) to be hidden when not active.  I changed that so that PT always shows.

Grace and Peace,
Jerry