Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 04, 2016, 10:19:33 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Not appearing from autohide  (Read 4614 times)

Ruffnekk

  • Honorary Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 332
  • Uhm yeah...
    • View Profile
    • RuffNekk's Crypto Pages
    • Donate to Member
Not appearing from autohide
« on: February 14, 2007, 12:01:59 AM »
Hi mouser,

I love your LaunchBar Commander but I have one problem using it: after the bar autohides I can only get it to appear by clicking the thin border and then resize the bar each time. This only happens after another application had the focus. Is this a know issue?
Regards,
RuffNekk

Programming is an art form that fights back.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Not appearing from autohide
« Reply #1 on: February 14, 2007, 12:09:41 AM »
yes im afraid it is.. as soon as i get farr v2 up i will be doing some work on my other programs - launchbar commander autohide features do not work right.

Ruffnekk

  • Honorary Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 332
  • Uhm yeah...
    • View Profile
    • RuffNekk's Crypto Pages
    • Donate to Member
Re: Not appearing from autohide
« Reply #2 on: February 14, 2007, 12:11:00 AM »
Okay, thanks for the info! :up:
Regards,
RuffNekk

Programming is an art form that fights back.

xcopy

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 76
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Not appearing from autohide
« Reply #3 on: March 12, 2007, 04:32:45 AM »
I just started using Launchbar Commander (btw: :Thmbsup:) and also found that irritating at first.
But after using it for a day I think there should be an option to *only* unhide the bar when clicking that thin border. Reason is that when you quickly move your mouse to the right to scroll in a window there's a high chance that you touch the right edge on the screen and the bar appears unintentionally.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Not appearing from autohide
« Reply #4 on: October 26, 2008, 01:38:07 PM »
new beta has much much improved autohide/slide.  :up:
http://www.donationc...dex.php?topic=2578.0