Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 10, 2016, 10:19:37 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Thunderbird 1.5.0.9 issues?  (Read 2157 times)

Renegade

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 13,220
  • Tell me something you don't know...
    • View Profile
    • Renegade Minds
    • Donate to Member
Thunderbird 1.5.0.9 issues?
« on: January 07, 2007, 04:36:05 PM »
Is anyone having problems with TB 1.5.0.9?

1.5.0.8 was pretty smooth (1 pain with malformed headers), but .9 seems to require an abnormal number of restarts (like 1~2x per day sometimes).

I'm getting address book errors, spell checking errors (every word is underlined red), can't display folders, etc. etc. etc.

I checked for previous versions at the Mozilla site, but didn't see any available.

Anyways, just curious.
Slow Down Music - Where I commit thought crimes...

Freedom is the right to be wrong, not the right to do wrong. - John Diefenbaker

tinyvillager

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 444
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Thunderbird 1.5.0.9 issues?
« Reply #1 on: January 07, 2007, 05:22:42 PM »
I don't use thunderbird but i know you can dig through their ftp site for previous builds

http://releases.mozi...hunderbird/releases/

Here's  1.5.0.8
http://releases.mozi...0Setup%201.5.0.8.exe

tinjaw

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,927
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Thunderbird 1.5.0.9 issues?
« Reply #2 on: January 08, 2007, 03:53:25 AM »
I am a fanbody for tuffmail.com and Horde/IMP webmail, however, I decided to download and install Thunderbird yesterday. I have used it in the past and was very happy, but when I got my new computer I just stuck to webmail. What prompted me to reinstall Thunderbird was that I often like to take advantage of the convenience of being able to do simply things like "send page" and "send link" or use "mailto:" links. The second was that there is a beta version of Thunderbird 2.x now available.

Renegade

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 13,220
  • Tell me something you don't know...
    • View Profile
    • Renegade Minds
    • Donate to Member
Re: Thunderbird 1.5.0.9 issues?
« Reply #3 on: January 11, 2007, 08:00:52 AM »
Well, I'm writing 1.5.0.9 off as a real dog in the line. Back to 1.5.0.8 and things seem to be ok. But it's kind of scaring me off of 2.x - especially as it's beta. If anyone with a large mailbox (mine is about 1.4GB) has any experience with 2.x, please post about it.
Slow Down Music - Where I commit thought crimes...

Freedom is the right to be wrong, not the right to do wrong. - John Diefenbaker

Renegade

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 13,220
  • Tell me something you don't know...
    • View Profile
    • Renegade Minds
    • Donate to Member
Re: Thunderbird 1.5.0.9 issues?
« Reply #4 on: January 12, 2007, 02:41:13 AM »
Just an update -

I installed v1.5.0.8 and things were running smoothly once again. Then I noticed that I'd set TB to auto-update!  :huh: (Gee - that was brilliant...  :-[)
Slow Down Music - Where I commit thought crimes...

Freedom is the right to be wrong, not the right to do wrong. - John Diefenbaker