Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site October 20, 2014, 06:27:45 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
The N.A.N.Y. Challenge 2014! Download dozens of custom programs!
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: Prev 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 ... 35 Next   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: Latest FARR v2.00.140 ALPHA PREVIEW Release - Aug 15, 2007  (Read 329791 times)
dizoriented
Participant
*
Posts: 6

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #650 on: June 22, 2007, 08:19:02 AM »

It's v2.00.108

I just fired up FARR with Ctrl-Space, wrote "FAR" (it's FAR manager smiley ) and pressed Enter.
« Last Edit: June 22, 2007, 08:43:48 AM by dizoriented » Logged
dizoriented
Participant
*
Posts: 6

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #651 on: June 22, 2007, 08:34:26 AM »

That memory usage: is it just me, or is it normal?

Logged
dizoriented
Participant
*
Posts: 6

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #652 on: June 22, 2007, 09:01:54 AM »

If there is only one result, it's always first, therefore underlined option seems to be redundant.

« Last Edit: June 22, 2007, 12:53:07 PM by dizoriented » Logged
dizoriented
Participant
*
Posts: 6

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #653 on: June 22, 2007, 09:09:53 AM »

"Show launch history initially" sounds more correct to me

Logged
kisskiss
Participant
*
Posts: 9


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #654 on: June 25, 2007, 01:53:50 AM »

A simple and useful software, looking very much forward to the stable release Kiss
Logged
rjbull
Charter Member
***
Posts: 2,773

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #655 on: June 25, 2007, 03:23:40 AM »

If there is only one result, it's always first, therefore underlined option seems to be redundant.

I think it means that if you don't tick that box, you'd have to press "1" to launch, even though it's a single item.  If you do tick it, you can just press Enter    tellme
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,570



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #656 on: June 25, 2007, 03:56:06 AM »

the last two options are somewhat redundant, in that if you have "always launch first result on hitting enter", then the option "if there is only one result, launch it when hitting enter" is covered by this already, and checking or unchecking this box has no effect, and so should probably be grayed out.
Logged
rjbull
Charter Member
***
Posts: 2,773

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #657 on: June 25, 2007, 08:10:46 AM »

*** BUG REPORT

Using FARR v.2.00.108:

(Very) minor bug in the read-only non-modifiable alias "search": the token for the third entry, AllTheWeb, reads "$$!" when it should read "$$1"

Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,570



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #658 on: June 25, 2007, 10:13:00 AM »

thanks for that, i'll fix in the next distribution.   actually i'd really like some help organizing and adding to the alias files that now come with far if anyone wants to try to improve that i'd welcome it.
Logged
johi
Honorary Member
**
Posts: 10

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #659 on: June 25, 2007, 12:33:36 PM »

i don't quite have the time to search this thread, so i simply report it here:
when using fcalc with "digit keys launch result..." i can't type digits. maybe an option for plugins to turn this behaviour off while they're acitvated (like fc x=5 will work, but when i delete fc from the line i'm still able to launch results with the numbers)
Logged
rbeeger
Charter Member
***
Posts: 72


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #660 on: June 25, 2007, 12:37:51 PM »

Hi Mouser,

The installer for FARR 2.00.108 is supposed to shut down any running FARR while installing. That didn't work here. It somehow shut down something, but the tray icon stayed and I had to click my way through a ton of access violation and other error popups. I canceled setup then, restarted Windows, exited FARR myself and run the setup.
That's not really a problem, but since it's meant to be a feature, I thought I'd mention this bug.

Cheers,
  Robert
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,570



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #661 on: June 25, 2007, 12:44:22 PM »

thanks johi, good point about digit keys and plugins. i can certainly fix it so that for plugins that display pure text (like fcalc) instead of results, digit keys are allowed.

rbeeger, thank you for that report, that is troublesome -- has anyone else tried the new setup program that tries to close any running copy of farr and found it works or doesnt?
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,570



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #662 on: June 25, 2007, 10:07:54 PM »

rbeeger, i just realized that the ability to shut down running copy of farr wont work on older version of farr, just from now on.  can you try running the new installer again while your current new version is running, and see if it can shut it down ok, or if not, if it gives you a warning.
Logged
jpreuss
Charter Member
***
Posts: 2


see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #663 on: June 27, 2007, 12:29:31 AM »

I'm using FARR v2.00.99:
There is a bug, and I did'nt notice after a long time.
It's not finding anything when adding a Search Folder with a negative score

I have added C:\ as a search folder, with the score of -2000.50
It never uses this search folder.
Logged
jpreuss
Charter Member
***
Posts: 2


see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #664 on: June 27, 2007, 03:16:37 AM »

Another thing is that I can't seem to use the star on my keyboard (right side of keyboard).
Logged
rjbull
Charter Member
***
Posts: 2,773

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #665 on: June 27, 2007, 03:42:13 AM »

Not a  bug, but a cosmetic oddity.  When I use the built in alias  "search"  for a phrase in quotes, thus:

search "steph swainston"

what I see in the FARR "command line" is small solid black squares for the double quotes, while in the list beneath it, double quotes appear normally.  Does the font used on the "command line" not contain double quotes?  Or is this a regional issue?

(BTW: Steph Swainston is an author of New Weird novels)

Logged
Babis
Charter Member
***
Posts: 84

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #666 on: June 27, 2007, 04:01:04 AM »

Hi mouser, the ? wildcard does not work for folders, although it works for files.

Is this a bug or supposed to work like this?
Logged
rbeeger
Charter Member
***
Posts: 72


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #667 on: June 29, 2007, 05:03:40 AM »

rbeeger, i just realized that the ability to shut down running copy of farr wont work on older version of farr, just from now on.  can you try running the new installer again while your current new version is running, and see if it can shut it down ok, or if not, if it gives you a warning.

Hi Mouser I now installed #116 over #108 and it worked fine. I don't know whether it is possible, but if it is, it would be good if the installer could check whether it can shut down the running FARR instance. In the case that it cannot, it should show some kind of message and request the user to shutdown FARR himself before continuing the installation.
Seeing this flood of errors would probably be a shock for users upgrading from FARR1 to 2.

Cheers,
  Robert
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,570



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #668 on: June 29, 2007, 07:59:53 AM »

Thanks Robert, that's exactly what's supposed to happen, but it wouldnt be the first time there is a difference between what happens and what's supposed to happen smiley
Logged
elpresi
Member
**
Posts: 87


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #669 on: June 29, 2007, 07:25:47 PM »

HI. I just installed v116 over v108 and I am happy to report that the FARRfox plugin now works :-)
Thanks Mouser
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,570



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #670 on: June 30, 2007, 02:29:48 PM »

Version 2.00.116 has been updated as of June 30.
FARR v2 now works with my new Updater utility so now you can automatically install updates.

Vista Users:  It seems i reintroduced the old statusbar bug while adding latest font customization code. I'm working to fix that now.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,570



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #671 on: June 30, 2007, 08:49:36 PM »

Vista users rejoice -- use the updater to grab the latest release (2.00.118) which now should display properly on Vista  thumbs up
Logged
jdmarch
Charter Member
***
Posts: 185

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #672 on: June 30, 2007, 10:41:15 PM »

Just upgraded to build 118, first for almost 2 months -- nice work as ever, mouser!!

In the plugin manager dialog, the button to GO to plugin webpage does not do anything for either farrfox or fcalc plugins. (FARR 118, Firefox 2.0.0.4). But even if this button did work, it wouldn't accomplish much because the listed web page does not seem to contain any usage info for these plugins. For example it would be good to proclaim the FCalc's ability to assign values to variables for use in subsequent calculations.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,570



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #673 on: June 30, 2007, 11:00:59 PM »

good idea, i forgot i didnt set web pages for these plugins -- maybe ill send to the forum posts about them
Logged
jdmarch
Charter Member
***
Posts: 185

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #674 on: June 30, 2007, 11:31:12 PM »

To clarify: actually there is a (not useful) web page set for these 2 plugins but the GO button doesn't even go to it on my system (Win 2K SP4, Firefox 2.0.0.4)
Logged
Pages: Prev 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 ... 35 Next   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.038s | Server load: 0.05 ]