Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site April 24, 2014, 10:00:25 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
Read the full one-year retrospective report on DonationCoder.com.
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: Prev 1 [2]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: IDEA: Mouse Wheel Scroll Can Cycle Through Applications on Taskbar  (Read 11539 times)
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,048



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #25 on: June 01, 2008, 01:07:09 AM »

The new script also doesn't seem to work for me. It is non-responsive when I try to to scroll on the taskbar. I'm using Vista.
did the earlier script work in Vista? if no, then follow the suggestion i made to urlwolf and let me know the Vista taskbar's handle.
Logged

Smobu
Participant
*
Posts: 51

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #26 on: June 02, 2008, 08:01:27 PM »

The early script did work for me, but the alt esc does not recognize the incremental order if windows are selected out of order from their placement on the taskbar.

For the second script I placed the debug lines on the bottom of the script, but it did not make an error message come out.
Logged
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,048



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #27 on: June 02, 2008, 08:48:12 PM »

For the second script I placed the debug lines on the bottom of the script, but it did not make an error message come out.

by bottom, i hope you meant the section i showed in the earlier post. btw, there will be no error messages, only a tooltip showing the "class" of the taskbar. i'll try to get someone with Vista to try this script then maybe i'll have an idea.
Logged

Smobu
Participant
*
Posts: 51

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #28 on: June 03, 2008, 12:15:54 AM »

I initially place the code in the wrong place, but after I put the code in the right way it shows "ahk_class Shell_TrayWnd" as the tooltip.
Logged
Pages: Prev 1 [2]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.028s | Server load: 0.07 ]