Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 06, 2016, 03:58:41 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Opera new bug?  (Read 2251 times)

AdIyhc

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 97
  • aka KikiBibi
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Opera new bug?
« on: September 25, 2006, 05:03:17 PM »
Not sure if this is new or old news.
Only for those who use master password.

Here are the steps that make it stop working:

1) Use Wand
2) Cancel Prompt
3) Use Wand
4) Enter Master Password
5) Log Out
6) Use Wand

And no more prompts until you exit and restart Opera. If you share computers, that may be a problem.

Josh

  • Charter Honorary Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Points: -5
  • Posts: 3,395
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Opera new bug?
« Reply #1 on: September 25, 2006, 05:21:58 PM »
Works fine here using those steps on Opera 9.02

AdIyhc

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 97
  • aka KikiBibi
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Opera new bug?
« Reply #2 on: September 25, 2006, 10:38:41 PM »
I think I'm the only one and no replies on other forums.