Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 10, 2016, 10:45:30 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: wrong version number?  (Read 5007 times)

dvtaylor

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
wrong version number?
« on: March 25, 2005, 04:28:10 PM »
 :huh: The download link says "ProcessTamer v1.03.03" but the executable's properties say it is File Version 1.0.0.2 and Product Version 1, 0, 0, 1.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,434
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: wrong version number?
« Reply #1 on: March 25, 2005, 04:31:53 PM »
hi dv,

thanks for the report.
i'm afraid i am a bit lax in updating the internal version numbers of my programs;
if you right click the icon in the system tray and select "about" you should see it say "1.03.03".

i will try to be better about updating the internal version numbering in the future.

btw i expect to release a new version of process tamer next week, with ability to configure some options via a nice gui, ability to disable balloon tips, and a subtle icon change that will help you identify when a process is being "tamed"

dvtaylor

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: wrong version number?
« Reply #2 on: March 25, 2005, 04:47:36 PM »
I'm looking forward to the new version, especially your #1 priority of disabling the tooltip balloon.

I run my desktop with the taskbar moved to the left edge.  My taskbar is fairly large, so I've set it to auto-hide.  The balloon causes the taskbar to unhide and block out whatever program I'm running that is maximized (such as Visual Studio or Word).  I suppose some other ideas for the balloon would be:
- display it for only 1 second
- only display it during mouse-over

Nice utility.  Thanks.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,434
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: wrong version number?
« Reply #3 on: March 25, 2005, 04:53:04 PM »
well that certainly does sounds annoying.
the option to disable the balloon will be #1 thing added next week.