Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 07, 2016, 06:17:12 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: ZoneSize and Two Monitors  (Read 4829 times)

tinjaw

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,927
    • View Profile
    • Donate to Member
ZoneSize and Two Monitors
« on: July 13, 2006, 03:47:03 PM »
Skrommel,

First of all, thank you for ZoneSize.

I am running it on a computer with two monitors. I am running it as a dual display and I am not stretching my desktop to fit both monitors. (IOW my  taskbar only shows on my primary monitor, windows maximize to only on monitor, etc.) ZoneSize only seems able to set zones on my primary monitor. Does that sound right? Is there a work around? How much would it cost to bribe you to add dual monitor support?  :P

thanx,
tinjaw

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,410
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: ZoneSize and Two Monitors
« Reply #1 on: July 13, 2006, 03:58:29 PM »
jgpaiva, another ahk coder on the site has been working a huge amount on his GridMove tool, which is pretty remarkable and has excellent multimonitor support.  still in active development:
http://www.donationc...dex.php?topic=3824.0

jgpaiva

  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 4,727
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: ZoneSize and Two Monitors
« Reply #2 on: July 13, 2006, 04:00:15 PM »
has excellent multimonitor support.  still in active development:
Sorry, that is "will have excellent multimonitor support soon" ;)
Just wait a few days, tinjaw, you'll like the next version of GridMove.