Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 05, 2016, 02:51:34 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Last post Author Topic: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here  (Read 44830 times)

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #350 on: September 16, 2015, 12:06:49 PM »
Im not sure why it said failed -- ill have to check that -- but i can see that it actually worked as the donationcredits got credited to your account.

cranioscopical

  • Friend of the Site
  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,367
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #351 on: September 16, 2015, 04:46:09 PM »
The money I paid some hours ago, are not available to me as DonationCredits, like they used to

It seems okay to me, and thanks for the donations.

rgdot

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 1,879
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #352 on: September 16, 2015, 04:51:57 PM »
Clown and turkey badges always existed?  :huh: ;D

MilesAhead

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 7,282
    • View Profile
    • Miles Ahead Software
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #353 on: September 16, 2015, 05:15:16 PM »
The money I paid some hours ago, are not available to me as DonationCredits, like they used to

It seems okay to me, and thanks for the donations.


Hmm, if only the decimal point on my balance would disappear.  :)  I would be activated then.  ;)


hamradio

  • Charter Honorary Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 677
  • Amateur Radio Guy
    • View Profile
    • HamRadioUSA.net
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #354 on: September 16, 2015, 09:14:28 PM »
Clown and turkey badges always existed?  :huh: ;D

Yep! ;D
Carroll - HamRadioUSA.net

TaoPhoenix

  • Supporting Member
  • Joined in 2011
  • **
  • Posts: 4,550
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #355 on: September 18, 2015, 12:18:49 AM »

Not sure when the latest newsletter ended up at the top of the forum page, but I think that's a good idea. (Somehow I didn't see it there before - I thought I remembered having to go down into Newsletters or something.)


mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #356 on: September 18, 2015, 10:26:28 PM »
fyi: Forum upgraded to v2.0.11.

anandcoral

  • Honorary Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 408
    • View Profile
    • App, to help you : Overlap Wallpaper, Park Cursor Aside, Stick A Note, Merge CSV and Text and many more.
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #357 on: September 19, 2015, 10:36:33 AM »
fyi: Forum upgraded to v2.0.11.
What's new ? :)


mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #358 on: September 19, 2015, 02:45:23 PM »
It was just a minor security update.

ewemoa

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 2,845
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #359 on: September 19, 2015, 05:46:11 PM »
Thanks for doing it especially then :)

cranioscopical

  • Friend of the Site
  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,367
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #360 on: September 19, 2015, 11:54:02 PM »
fyi: Forum upgraded to v2.0.11.

Thanks for the hard work! Keep this up and we might allow you a half-day off on Dec 25.
 

TaoPhoenix

  • Supporting Member
  • Joined in 2011
  • **
  • Posts: 4,550
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #361 on: September 20, 2015, 12:05:32 AM »
fyi: Forum upgraded to v2.0.11.
Thanks for the hard work! Keep this up and we might allow you a half-day off on Dec 25.

No, don't you know the Retail Way? Mouser has to work DOUBLE on Christmas because that's when *everyone else* is taking it off! He might get 7AM-3PM off December 27!
:o

wraith808

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 8,405
  • "In my dreams, I always do it right."
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #362 on: September 20, 2015, 10:29:44 AM »
fyi: Forum upgraded to v2.0.11.
What's new ? :)



You can always go to http://download.simplemachines.org/ and the most recent change log will be at the bottom of the page.  :Thmbsup:

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #363 on: September 22, 2015, 12:11:22 PM »
DC members ewemoa found a bug in search, where if there were more than 1000 results, the topmost relevant ones were not always being shown.
I have attempted to remedy that problem.

Let me know if you find any other oddities in search -- I will attempt to improve it as we go forward.

4wd

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,474
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #364 on: September 22, 2015, 05:57:30 PM »
Speaking of Search, is there any chance 'Sort by' option could be moved to the result page rather than having to go into Advanced Search?

The default Relevant never seems to be AFAIAC and it's always been quicker to sort by date because I'm usually searching for a post I've already seen and therefore have a good idea of when it occurred.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #365 on: September 22, 2015, 05:59:58 PM »
yeah i dont see why i cant put a control on results page to change the sort mode.

4wd

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,474
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #366 on: September 22, 2015, 06:03:39 PM »
Thanks mouser!

tomos

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 10,323
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #367 on: September 23, 2015, 03:31:46 AM »
RE search -- a minor suggestion:
in advanced search, move the [Search] button to the centre of the page.
Maybe it's just me, but everytime I use it, I have to look for it -- on a (regular) wide screen monitor, it's way over there in the right-hand corner...
Tom

Ath

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 2,779
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #368 on: September 24, 2015, 01:42:41 AM »
I seem to remember that the list of threads within a forum had a nest/previous page link. It may have fallen off during the migration, or maybe it has to be added like the prev/next links on the thread-post pages?

Screenshot - 24-09-2015 , 08_36_26.png

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #369 on: September 24, 2015, 06:57:20 AM »
Thanks for reminding me, i'll look into it -- should be an easy fix.

Stoic Joker

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 6,294
    • View Profile
    • www.StoicJoker.com
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #370 on: September 28, 2015, 07:03:23 AM »
Is it just me, or do the new Spoiler tags not work in Win10's IE11? Using Edge yes, but in IE11 I get the link-finger icon, and no reaction to click what-so-ever.

Still wondering about this. Am I to assume then that it is just me? As it's happening in multiple locations on different machines ... All of which are running IE11 on Win10.

cyberdiva

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 982
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #371 on: September 28, 2015, 09:25:21 AM »
Can we get the "Go To" quick links at the bottom of threads like it was on the old site? It's no fun having to scroll back up to the top of the page just to navigate back to Unread threads or other areas of the site.
I'd like to make a similar request. 

Deozaan

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Points: 1
  • Posts: 7,713
    • View Profile
    • The Blog of Deozaan
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #372 on: September 29, 2015, 02:19:25 PM »
Still wondering about this. Am I to assume then that it is just me? As it's happening in multiple locations on different machines ... All of which are running IE11 on Win10.

Well that's interesting. I just loaded up IE to test it. All I did was just quote a random post from this thread and stick it in a spoiler box, clicked preview, and tested the spoiler. It worked fine.

Then I decided to quote your message in the spoiler box instead of the random one and now it won't work.

Spoiler
Is it just me, or do the new Spoiler tags not work in Win10's IE11? Using Edge yes, but in IE11 I get the link-finger icon, and no reaction to click what-so-ever.

Still wondering about this. Am I to assume then that it is just me? As it's happening in multiple locations on different machines ... All of which are running IE11 on Win10.

EDIT: Spoiler seems to maybe work on actual posts, but not in previews.


Stoic Joker

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 6,294
    • View Profile
    • www.StoicJoker.com
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #373 on: September 29, 2015, 03:13:26 PM »
I never tried it in a preview, but the spoiler in your post does nothing for me in IE, but works fine in Edge or FF.

4wd

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,474
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Forum Upgraded August 30, 2015 - Report issues here
« Reply #374 on: October 01, 2015, 03:22:29 AM »
I never tried it in a preview, but the spoiler in your post does nothing for me in IE, but works fine in Edge or FF.

Seems to work fine in IE11 on Win8.1Pro here in Deo's post but I can confirm it doesn't work in preview.