Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 30, 2016, 08:31:39 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Launch History not working as expected  (Read 702 times)

beethoven

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 42
    • View Profile
    • Donate to Member
Launch History not working as expected
« on: June 29, 2015, 11:45:49 PM »
This morning I noticed that my launch history was almost empty - just showing excel and word program files but none of my frequent individual data files.  I checked under History Options and have "add launched files" set to 12  but even after doing new launches a few times, nothing gets added. I now installed the latest version but this did not make any difference. Is there any other setting that may have changed and that I don't know about.  I do use network drive paths and have this ticked. While this caused some issues in the past (getting unticked without any good reason), one of the recent updates solved that issue.

beethoven

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 42
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Launch History not working as expected
« Reply #1 on: July 01, 2015, 12:09:58 AM »
update:  just checked the settings again and after removing the tick in network drives, the history is learning again.  Not sure how the tick got in there, if I may have accidentally done that while looking for a solution. However the issue happened before I started fiddling and FARR had worked fine before. At least at the moment it's working again but have not yet checked on behaviour after a restart or reboot.