Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 07, 2016, 08:02:54 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Thumbnails in explorer only show flower image...  (Read 884 times)

xbeatle

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • default avatar
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Thumbnails in explorer only show flower image...
« on: October 26, 2014, 11:50:27 AM »
I used to be able to see the the thumbnail images of what I had just made a screenshot for.

Now, on the left margin of the main window, all I see are thumbnails with an image of an orange and yellow dandelion with the file name I assigned and .png.

I explored all the preference settings and didn't see any kind of fix for this.

Please advise..

X

tomos

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 10,328
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Thumbnails in explorer only show flower image...
« Reply #1 on: October 26, 2014, 12:16:38 PM »
AFAIK that panel uses windows explorer -
does Windows Explorer work for you for png file thumbnails?

OS info maybe? & SC version (current non-beta is 4.9.0) may be helpful
Tom

xbeatle

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • default avatar
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Thumbnails in explorer only show flower image...
« Reply #2 on: October 26, 2014, 06:58:27 PM »
Actually in Windows Explorer .png thumbnails has the same issue..interesting.

I believe I used to save as .jpeg so never noticed this issue.

Windows 7
Just upgraded to v4.9.1

lanux128

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 6,258
    • View Profile
    • Coding Snacks by Lanux128
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Thumbnails in explorer only show flower image...
« Reply #3 on: October 26, 2014, 09:02:10 PM »
sounds like a corrupted thumbnails cache, you can try resetting the cache.

found a tutorial via google.
http://www.sevenforu...che-clear-reset.html