Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 06, 2016, 08:07:44 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Trouble adding a Hard drive as a link  (Read 1593 times)

Dochappy

  • Supporting Member
  • Joined in 2011
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
    • Donate to Member
Trouble adding a Hard drive as a link
« on: April 01, 2014, 09:41:11 PM »
I want to have an icon at the top of my launchbar that when clicked opens the second hard drive where my music is store. So far I can only get it to display all the songs as a menu.

It's probably a setting I'm overlooking I'm sure but I cannot find it. Is there a way to do this ?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Trouble adding a Hard drive as a link
« Reply #1 on: April 01, 2014, 09:45:32 PM »
just change the node type to a "Command" with the command being the drive to open like "E:\"
that should do it.

Dochappy

  • Supporting Member
  • Joined in 2011
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Trouble adding a Hard drive as a link
« Reply #2 on: April 01, 2014, 09:49:54 PM »
that's not working for me. when I set that and save the field is blank again

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Trouble adding a Hard drive as a link
« Reply #3 on: April 01, 2014, 09:53:39 PM »
seems to work here -- can you give me a screenshot of how you have the node set before you click save?

ps.
I acknowledge that the configuration provides no clue how to configure this -- ill try to fix that in next update.

Dochappy

  • Supporting Member
  • Joined in 2011
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Trouble adding a Hard drive as a link
« Reply #4 on: April 01, 2014, 09:55:27 PM »
ok got it now. sorry about that. I had to pur the drive letter in Application/Command and working directory.

edit: Thanks again for this app. Best out there for me among all the flashy bloated launchbar software. Launchbar commander is lightweight fast and configurable, so kudos
« Last Edit: April 01, 2014, 10:13:12 PM by Dochappy »

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Trouble adding a Hard drive as a link
« Reply #5 on: April 01, 2014, 10:30:58 PM »
 :Thmbsup: