Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 30, 2016, 11:56:56 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Last post Author Topic: Automate options in windows 7  (Read 5758 times)

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,570
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Automate options in windows 7
« Reply #25 on: January 26, 2014, 02:57:41 PM »
I desire to put this in practice inmediately. so i will do the ini file
 :P

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,570
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Automate options in windows 7
« Reply #26 on: January 26, 2014, 04:02:52 PM »
system Menu.
 ;D
Perhaps are more options. I can enhance for more options. It's very easy for everyone.

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,570
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Automate options in windows 7
« Reply #27 on: February 04, 2014, 09:42:49 PM »
Try Windows Easy Transfer. It's built in.
1) click Start
2) type "tr"
3) select Windows Easy Transfer
4) select 3rd option
5) select this is my old computer
6) select only your user account
7) click customize link
8) select only Windows settings (and program settings if you want those too)
9) click advanced
10) clear the checkboxes
11) click next
12) type password
13) select the save location of your .MIG file -- it will save the settings to a file you probably want to use a flash drive
14) rebuild your box
15) run Windows Easy Transfer again -- you should be able to figure it out from there

Do the community here a favor and write this up as a tutorial if it works for you as I've been strapped for time recently and always meant to do it!

trying. i will put my screenshots . i don't understand points 14) rebuild your box and 15) .

 :-[

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,570
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Automate options in windows 7
« Reply #28 on: February 04, 2014, 09:48:38 PM »
My screenshots
In spanish, but it's the same I suppose.
 :-*


Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,570
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Automate options in windows 7
« Reply #29 on: February 06, 2014, 07:50:40 PM »
And Now ?¿?¿?¿?¿
 :-[