Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 03, 2015, 07:54:23 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Axcrusik_s_grid Bug  (Read 2425 times)

Benjagan91

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
Axcrusik_s_grid Bug
« on: August 07, 2012, 09:49:36 PM »
Hi guys  :)

I just downloaded GridMove while looking for free multi-monitor alternatives to AquaSnap.  I really like the Axcrusik_s_grid but I have a couple of suggestions.

  • The minimise (10) option on the grid works on my first screen, but minimise (20) on my second screen doesn't work.  Can this be fixed?
  • No maximise button on the grid?

If these things were fixed/implemented then the Axcrusik_s_grid would be perfect :)

By the way, I love the program.  Cheers to the developer(s).  :up:

jgpaiva

  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 4,727
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Axcrusik_s_grid Bug
« Reply #1 on: August 08, 2012, 02:28:13 PM »
Hi! Welcome do DC!

Can you please confirm if in the other grids, the minimize button works? I can't understand why it wouldn't work in that specific grid and work on the others..

Benjagan91

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Axcrusik_s_grid Bug
« Reply #2 on: August 08, 2012, 06:25:21 PM »
None of my other default templates have a minimize but EdgeGrid.  EdgeGrid doesn't have minimize as an option on the second screen.  Maximize and undo works on neither screen with EdgeGrid.  On top works for both screens on EdgeGrid.  I think that's about all the help I can provide.

Thanks for the warm welcome :)

Benjagan91

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Axcrusik_s_grid Bug
« Reply #3 on: August 09, 2012, 08:27:31 PM »
I'm guessing there's some gurus around here who could fix these things pretty quickly.  I myself have no idea  :P

jgpaiva

  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 4,727
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Axcrusik_s_grid Bug
« Reply #4 on: August 10, 2012, 03:53:42 AM »
There's something very wrong, if maximize and undo do not work on edgegrid also :/
Which OS are you running?

Benjagan91

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Axcrusik_s_grid Bug
« Reply #5 on: August 10, 2012, 12:22:35 PM »
Windows 7 Ultimate 32-bit at work.  Primary screen is 1680x1050 and secondary is 1920x1080.