Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 02, 2015, 11:31:08 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Another LBC bug?: Wrong process started  (Read 1646 times)

dav4is

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • default avatar
  • Posts: 6
    • View Profile
    • Donate to Member
Another LBC bug?: Wrong process started
« on: July 19, 2012, 10:56:16 AM »
When a context menu (for a linked file) lists a number of processes, it seems that the first is always the one started, not the default. In the illustration, the default is to build, but LBC activates the edit.

dav4is

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • default avatar
  • Posts: 6
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Another LBC bug?: Wrong process started
« Reply #1 on: January 29, 2013, 07:33:37 AM »
This problem still not fixed in v.133.  :(

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,999
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Another LBC bug?: Wrong process started
« Reply #2 on: January 29, 2013, 07:38:49 AM »
Sorry I missed this the first time.. I think I know the source of the problem and so I should be able to fix it.

dav4is

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • default avatar
  • Posts: 6
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Another LBC bug?: Wrong process started
« Reply #3 on: January 29, 2013, 06:06:08 PM »
Don't forget this one, too: http://www.donationc...ex.php?topic=31656.0
Closely related.