Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 05, 2015, 05:18:58 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: FARR bug ?  (Read 1548 times)

nitrix-ud

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 483
    • View Profile
    • Donate to Member
FARR bug ?
« on: March 27, 2012, 02:24:47 AM »
Hi Mouser,

on two different computers, using a portable installation on brand new ssd drives, we sometimes have a blank result list for the following regex alias :
^(https?://)?(([0-9a-z_!~*'().&=+$%-]+: )?[0-9a-z_!~*'().&=+$%-]+@)?(([0-9]{1,3}\.){3}[0-9]{1,3}|localhost|([0-9a-z_!~*'()-]+\.)*([0-9a-z][0-9a-z-]{0,61})?[0-9a-z]\.[a-z]{2,6})(:[0-9]{1,4})?((/?)|(/[0-9a-z_!~*'().;?:@&=+$,%#-]+)+/?)$

result is : f | #filecontents C:\path_to\www.txt

it's like FARR stops working for 3-10 seconds (we can see a : does not respond in the title bar...) then everything works again fine...

it's hard to understand what happens... the status bar indicates the number of results which is correct (30 in that case...) the size of the results list seems to be calculated correctly (we use the auto-expand feature) but it is blank...

is it a problem with the regex or with filecontents ?

it seems we did not have the problem before the new installation... do you have any clue ?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 35,013
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: FARR bug ?
« Reply #1 on: April 01, 2012, 11:50:54 AM »
Hmm that is a bit hard to understand..

Could you try to narrow the issue down for me a bit?  it sounds to me like it might be trying to filter out results from www.txt using what you typed, and ends up filtering out all results.

One thing you might check is the "Result Filter For RegEx (Optional)" section of the alias.

If that doesn't yield any clues, perhaps you could experiment with some simpler versions of that alias, without a regex maybe or with different contents of www.txt?

nitrix-ud

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 483
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: FARR bug ?
« Reply #2 on: April 03, 2012, 03:11:13 AM »
the strange thing is, it works most of the time flawlessly, i've set up an exception in Microsoft Security essentials, no problem for the moment, we'll see after some more time
i'll keep you informed

cheers, Nico

nitrix-ud

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 483
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: FARR bug ?
« Reply #3 on: April 23, 2012, 01:46:56 PM »
Just to say that setting up an exception in Microsoft Security Essentials worked !!

No more freezing !