Website Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • August 30, 2015, 01:00:35 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Interface Options?  (Read 2211 times)

mmcevil

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Interface Options?
« on: February 17, 2012, 11:09:50 AM »
No matter what I select for 'After Capture Show', I get the popup choice dialog.  Is there some other setting overriding it, or am I missing something?

Thanks!

kunkel321

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 428
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Interface Options?
« Reply #1 on: February 17, 2012, 11:37:15 AM »
Is it this option?
Screenshot - 2_17_2012 , 9_35_04 AM.png

mmcevil

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Interface Options?
« Reply #2 on: February 17, 2012, 01:28:17 PM »
oops, skip prev post if it's still there.  Anyway, yep.  I have 'stay minimized selected and I still get the dialog.  Tried setting it to show main form too.  Still get the popup dialog.

Screenshot - 02_17_2012 , 1_22_36 PM.jpg

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,926
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Interface Options?
« Reply #3 on: February 17, 2012, 02:39:59 PM »
Thats the option -- after you set that you should not see the post-capture dialog.  Works here.
Are you sure you have that adjusted that setting?

Since I am not a user of the post-capture dialog I would be keenly interested if it was being forced on people :)

mmcevil

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Interface Options?
« Reply #4 on: February 17, 2012, 03:41:12 PM »
Yep.  That's the screenprint of my settings.  Still get the box. 
Fwiw, it had been working fine, till I upgraded to the new version.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,926
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Interface Options?
« Reply #5 on: February 17, 2012, 03:49:30 PM »
Anyone else?

There is also a place to set it from the pop-up dialog itself, and from the system tray.  Try setting it there.

If that still doesn't work, send my your ScreenshotCaptor.ini settings file (mouser@donationcoder.com) and i will see what's up.

kunkel321

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 428
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Interface Options?
« Reply #6 on: February 17, 2012, 08:51:32 PM »
Also, I think that if you've set your default type of grab to "Object or Scroll," then you might be getting the "You've captured an Object. Now what?" tool (4 huge buttons that are the width of the dialog).   Is it possible you're seeing that?

mmcevil

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Interface Options?
« Reply #7 on: February 20, 2012, 01:26:14 PM »
Ah, yes.  It's the "you've captured an object' dialog.  Sorry, I thought that was the popup choice.  How do I stop that one?

mmcevil

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Interface Options?
« Reply #8 on: February 22, 2012, 09:47:40 AM »
So, is the 'now what?' dialog new?  How do I stop it from popping up?  Never saw it before I upgraded.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,926
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Interface Options?
« Reply #9 on: February 22, 2012, 09:50:20 AM »
It's new, and used when you capture an OBJECT (not shown when you simply capture the screen or the active window).

You can't stop it from popping up yet, but I will be adding a way to bypass it and simply capture the object in the next version.

mmcevil

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Interface Options?
« Reply #10 on: February 22, 2012, 09:52:39 AM »
ok, thanks.  That'd be great.