Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site September 15, 2014, 07:55:38 PM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
Your Support Funds this Site: View the Supporter Yearbook.
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: FARR isn't displaying icons correctly on Windows 8.1  (Read 1644 times)
[deXter]
Supporting Member
**
Posts: 17


The Lord of the Scripts

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« on: October 12, 2013, 08:10:35 PM »

Hi all,

Since I installed Windows 8.1, none of the icons for non-system EXE and LNK are displayed correctly.

Examples:





However, icons for built-in system applications display just fine.

So far, it seems to be affecting only FARR.

I have tried rebuilding my icon cache, running an SFC, and also tried a fresh installation of FARR with the same results.

Any suggestions on how to fix this is highly appreciated!
Logged

One Script to rule them all, One Script to find them, One Script to bring them all and in the web bind them
In the Land of The Net where the Hackers lie.
[deXter]
Supporting Member
**
Posts: 17


The Lord of the Scripts

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #1 on: October 17, 2013, 12:14:12 AM »

Bump.

Will offer a nice bounty for a solution that doesn't involve re-installation of the OS.
Logged

One Script to rule them all, One Script to find them, One Script to bring them all and in the web bind them
In the Land of The Net where the Hackers lie.
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,352



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #2 on: October 17, 2013, 06:10:05 AM »

How strange..
But these items launch correctly?
Are the icons missing even when they are displayed in small-icon mode?
Do the icons show correctly in windows file explorer?
Any other clues about why some icons are showing correctly and others aren't?

ps. That's a nice looking dark FARR window  thumbs up
Logged
[deXter]
Supporting Member
**
Posts: 17


The Lord of the Scripts

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #3 on: October 17, 2013, 07:34:43 AM »

Cheers for the reply!

Yeah, the items do launch correctly, and explorer and all other programs show them correctly.
I suspect the issue could be due to my icon theme.. I'm using IconPackager, and if I change the icon theme, the icons in FARR change as well.
The icons in the screenshot is basically the icon for default/unknown file types.
I have tried reverting back to the system icons and even tried uninstalling IconPackager, but that only changed the default icon and the issue basically remained. (Note that IconPackager doesn't actually modify any system files).

Anyways, it still doesn't explain why some icons show up and some don't. And also, why it appears to be affecting only FARR.

Does FARR use a non-standard method to display icons?
Logged

One Script to rule them all, One Script to find them, One Script to bring them all and in the web bind them
In the Land of The Net where the Hackers lie.
[deXter]
Supporting Member
**
Posts: 17


The Lord of the Scripts

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #4 on: November 05, 2013, 05:04:53 PM »

Fixed it!

Just had to delete the Iconhandler for .exe files. smiley

Found the solution here: http://forums.wincustomize.com/390822
Logged

One Script to rule them all, One Script to find them, One Script to bring them all and in the web bind them
In the Land of The Net where the Hackers lie.
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,352



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #5 on: November 05, 2013, 05:10:16 PM »

Thanks for posting the solution -- that will help others in the future I'll bet.  thumbs up
Logged
eli_singer
Participant
*
Posts: 1

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #6 on: January 28, 2014, 11:00:43 AM »

i have a similar problem:



no icons at all, and i don't have iconhandler on the registry.

any other ideas?

Eli
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.057s | Server load: 0.06 ]