Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site July 28, 2014, 05:25:10 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
The N.A.N.Y. Challenge 2010! Download 24 custom programs!
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: Version 1.129.01 - Tab page confused about submenu  (Read 2689 times)
donw
Supporting Member
**
Posts: 16

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« on: December 11, 2011, 04:33:40 PM »

I've previously mentioned a problem with a tab page menu: Version 1.129.01 Bug - Tab page loses captions for submenu items on switch

Now I've got another problem. My tab page menu now has three sub menus. The selected sub menu displays properly but the drop down menu that lists the sub menus only gets the first two nodes right. The third node listed in the last item in the third sub menu instead of the sub menu itself. This problem extends to the tab page master menu at the bottom of the drop down menu.

I realize that this may be a bit hard to visualize. I can send you my .mcf file but am not comfortable with posting it publicly. Let me know if you need it.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,183



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #1 on: December 11, 2011, 04:50:22 PM »

Please do send it to me (mouser@donationcoder.com) and i'll have a look.
Logged
donw
Supporting Member
**
Posts: 16

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #2 on: December 12, 2011, 11:48:50 PM »

I sent you the file Sunday evening. My email has been a bit unreliable lately so I just wanted to check that you got it and were able to reproduce the problem.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,183



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #3 on: December 12, 2011, 11:51:23 PM »

I got it -- sorry i didnt reply -- the last two weeks have been a complete blur while i've been working on my new app.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,183



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #4 on: December 26, 2011, 03:01:32 PM »

can you try the new beta:
http://www.donationcoder....unchBarCommanderSetup.exe
Logged
donw
Supporting Member
**
Posts: 16

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #5 on: January 28, 2012, 09:49:19 PM »

I tried version 1.30.01 - the problem is still there. Let me know if you aren't able to reproduce the problem from the file I sent you.
Logged
donw
Supporting Member
**
Posts: 16

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #6 on: March 08, 2012, 09:24:36 PM »

This problem still occurs in version 1.131.01. It may be slightly different than before as I'm seeing unprintable characters in the invalid submenu title off the initial drop-down and a totally different but still invalid submenu title off the ALL drop-down. Both invalid titles are from the tab page submenu.

The sample file I sent you should still be showing this.
Logged
donw
Supporting Member
**
Posts: 16

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #7 on: April 03, 2012, 10:59:37 PM »

You can mark this one fixed as well. I was reviewing the problem in version 1.131.01 when I noticed that one of the child menus of my tab page was incorrectly set as a tab page as well. When I changed it to be a standard submenu all the problems disappeared.

You can decide whether the behavior of a tab page as a child of another tab page is what you would expect or not. I'm happy with this release.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,183



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #8 on: April 03, 2012, 11:03:21 PM »

 thumbs up
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.031s | Server load: 0.11 ]