Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 04, 2015, 02:52:15 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: For Screenshot Captor "screenshot folder" option  (Read 2055 times)

johnmerman

  • Participant
  • Joined in 2011
  • *
  • default avatar
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
For Screenshot Captor "screenshot folder" option
« on: February 17, 2011, 02:44:10 PM »
If Screenshot Folder option is blanked out and clipboard is checked to receive the picture, then don't save the screenshot to the hard drive at all. Don't default to the ScreenshotCaptor install directory.

Ath

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 2,539
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: For Screenshot Captor "screenshot folder" option
« Reply #1 on: February 17, 2011, 02:53:16 PM »

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 35,012
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: For Screenshot Captor "screenshot folder" option
« Reply #2 on: February 17, 2011, 02:53:25 PM »
Im not sure about that.. but what i could do is have it so you can always only ever have SC save ONE file.  That is, it will always overwrite the last screenshot with the new one.  So you would only ever have one screenshot file (the last screenshot you took).

johnmerman

  • Participant
  • Joined in 2011
  • *
  • default avatar
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: For Screenshot Captor "screenshot folder" option
« Reply #3 on: February 17, 2011, 08:12:40 PM »
Thank you, that works for me.

johnmerman

  • Participant
  • Joined in 2011
  • *
  • default avatar
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: For Screenshot Captor "screenshot folder" option
« Reply #4 on: February 17, 2011, 09:24:47 PM »
I tried checking DON'T AUTO SAVE CAPTURES and it didn't work in SC V290.01. The screenshot was still written in the SCREENSHOTS directory.