Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • August 31, 2015, 10:21:28 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: URLSnooper doesn't work for me.  (Read 9651 times)

tammasarath

  • Participant
  • Joined in 2005
  • *
  • gravatar avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
URLSnooper doesn't work for me.
« on: February 25, 2006, 09:22:48 AM »
hello guys,
could anyone please help me how to make urlsnooper work?
i installed and was able to run for a while. i don't know what happened, but when i try to double click urlsnooper2 shortcut, then i get the below message
"This application has failed to start because WanPacket.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem".
When i tried to install it again, then i'm not able to install winpcap3.1.I'm getting the below message
"winpcap3.1 is already installed on this machine. the installation will be aborted" message box.
Could anyone please help me how to resolve this problem.
Many thnx in advance.
Sarath

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,946
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: URLSnooper doesn't work for me.
« Reply #1 on: February 26, 2006, 02:43:04 AM »
if it worked before and doesnt work now, and you haven't changed any network hardware, then perhaps some other program did something bad.  you could try this:
1) reboot, see if it works.
2) if it still doesnt work, uninstall winpcap from add/remove control panel, then reboot, then reinstall, then reboot.

let us know if this gets it working.

tammasarath

  • Participant
  • Joined in 2005
  • *
  • gravatar avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: URLSnooper doesn't work for me.
« Reply #2 on: February 26, 2006, 06:17:00 AM »
Hi Mouser,
I did the same, but still its not working. Ya i installed "no adware" software, and it found winpcap as adware, unknowingly i deleted. As urlsnooper didn't work, i reinstalled it again, later i couldn't make urlsnooper work and it was giving this error.so i uninstalled "no adware" program, thinking that it might 've locked any of the dlls of winpcap, but of no use. please could anyone help me, i'm desperately in need of urlsnooper now.
Many thnx in advance.
Sarath.

tinyvillager

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 444
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: URLSnooper doesn't work for me.
« Reply #3 on: February 27, 2006, 12:01:34 AM »
I googled around a bit and found a support discussion that might be usefull

http://www.winpcap.o...005-July/000163.html

 This is the site that of winpcap,that mouser bundles with urlsnooper with btw.
http://www.winpcap.org/

Their support stuff is on their contact page http://www.winpcap.org/contact.htm

Other than that all i can say  is make sure you do an absolute clean install.
Remember that in the windows add/remove control panel Urlsnooper AND winpcap are given separate entries.

Make sure the folders are deleted in the program folder.

Your no adware software might be trying to act as some sort of firewall too,i know sunbelt's anti-spyware tries
to be about a half a dozen applications in one,alot of security programs are going this route which is a shame.


P.S.
On a security sidenote,don't worry about winpcap or urlsnooper,it's clean.
I use urlsnooper all the time.Microsoft's Anti-Spyware program(or defender or whatever they call it now)once gave me a false positive on winpcap,and that's exactly what is was a false positive. 
« Last Edit: February 27, 2006, 12:12:51 AM by tinyvillager »

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,946
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: URLSnooper doesn't work for me.
« Reply #4 on: February 27, 2006, 12:09:51 AM »
if you dont get it sorted in a couple of days make another post and ill try to install "no aware" and url snooper in a virtual machine, and watch what it actually removes to see if i can't figure out why a reinstall doesn't fix it..
but it's hard to see what it could remove that wouldn't be fixed with a reinstall of winpcap..

rustyccrn

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: URLSnooper doesn't work for me.
« Reply #5 on: August 02, 2009, 08:10:40 PM »
HELP!!!  My URL Snooper can't run because I get a windows message (vista) that says it's not a valid Win32 application!!!  Now what?
Madame Rusty (rustyccrn)

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,946
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: URLSnooper doesn't work for me.
« Reply #6 on: August 03, 2009, 12:27:10 AM »
that error happens when the file isn't fully downloaded -- try downloading again, perhaps using a different browser.
see this post for more info: http://www.donationc...ex.php?topic=11672.0