Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 08, 2016, 10:09:34 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Need some quick help identifying the new forum problem with character sets  (Read 3276 times)

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,412
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
there is some thread somewhere recently about character sets that used to work not working now on the forum but i can't find it.
can someone point me to it and/or help me reproduce the problem so i can tell when we fix it?
i.e. how do i try to make a post with some characters that used to work and now dont.

skwire

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 4,668
    • View Profile
    • Donate to Member
Wasn't it fenixproductions mentioning that Cyrillic wasn't working in his signature?

Deozaan

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Points: 1
  • Posts: 7,716
    • View Profile
    • The Blog of Deozaan
    • Read more about this member.
    • Donate to Member


mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,412
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
i think skwire found the thread i was looking for:
http://www.donationc...ndex.php?topic=25316

Deozaan

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Points: 1
  • Posts: 7,716
    • View Profile
    • The Blog of Deozaan
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Here's another one that may be useful to diagnose problem characters:

http://www.donationc....msg233767#msg233767


cyberdiva

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 982
    • View Profile
    • Donate to Member
Here's another one that may be useful to diagnose problem characters:

http://www.donationc....msg233767#msg233767
Deozaan, you beat me to it.  I was about to cite the same thing, which JohnK very kindly posted at my request yesterday.  (I'm assuming that all the ? is unicode that isn't being handled well by the DC forum.)

Renegade

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 13,220
  • Tell me something you don't know...
    • View Profile
    • Renegade Minds
    • Donate to Member
Not sure if this helps diagnose, but...

  • SMF
  • YaBB SE
  • SMF
  • YaBB SE
  • SMF
  • YaBB SE
  • SMF
  • YaBB SE
  • SMF
  • YaBB SE

That's just pure BBcode from here:

http://docs.simplema...ndex.php?topic=696.0

It displays properly.

i.e. Not a server issue.

The issue sounds either PHP or DB related.
Slow Down Music - Where I commit thought crimes...

Freedom is the right to be wrong, not the right to do wrong. - John Diefenbaker

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,412
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Need some quick help identifying the new forum problem with character sets
« Reply #7 on: February 04, 2011, 08:14:40 AM »
Does anyone remember any older posts that were messed up when we first moved servers in december, but which are ok now?

worstje

  • Honorary Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 571
  • The Gent with the White Hat
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Need some quick help identifying the new forum problem with character sets
« Reply #8 on: February 04, 2011, 04:17:18 PM »
I remember editing some posts in the JottiQ topic causing tons of question marks to appear at places with multiple spaces. Let's see if I can reproduce it.

Blah.
    Blah Blah.
    Blah    Blah          Blah.
Blah     Blahblah blah!          
                       More blahblah!
            Woooo.


Did a ton of edits on this post just now and I can't seem to reproduce it. But it was a bug that happened after you first fixed stuff, so it might well be you need to get around to fixing before I can trigger it again.
« Last Edit: February 04, 2011, 04:18:51 PM by worstje »