Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 09, 2016, 05:09:33 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Losing Image Caption  (Read 1687 times)

wideeyedguy

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • Posts: 28
    • View Profile
    • Donate to Member
Losing Image Caption
« on: September 23, 2010, 10:50:40 AM »
After applying a caption via the "Add Caption to Picture" interface,
the caption is visible and appears to now be part of the screenshot.

However, if I select another screenshot in my list and then go back
to the one with the caption, the caption is gone.

What am I forgetting?

Do I have to Save the image to a file for the caption to stick?

Thanks,
weg

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,430
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Losing Image Caption
« Reply #1 on: September 23, 2010, 11:46:57 AM »
it sounds like SC is not realizing that the image needs saving after the caption -- just tested and confirmed.

so for now the workaround is to manually hit Ctrl+S after you add a caption or hit the save button, before switching away.

i will fix this in next release, should be this week.

thanks for the bug report!

wideeyedguy

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • Posts: 28
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Losing Image Caption
« Reply #2 on: September 23, 2010, 02:44:20 PM »
Thanks for the reply.

Seems that this worked just fine in a previous version.

No reply needed.

weg