Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 09, 2016, 01:39:06 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Firefox url entry problem ...  (Read 2453 times)

tsaint

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 451
  • Hi from the a*** end of the earth
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Firefox url entry problem ...
« on: February 09, 2006, 05:11:43 PM »
I type a url into the address bar, press return (enter) and then nothing happens. Searched on google, no joy. Is it a bug, is there a key combo to use (tried ctrl+enter,shift+enter etc)?
I dont want to click any sort of "go" button. All help appreciated.
thanks
Tony

jgpaiva

  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 4,727
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Firefox url entry problem ...
« Reply #1 on: February 09, 2006, 05:23:02 PM »
Copying brotherS's post on the WMP post..
Your problem is right there:
Quote
Firefox
:P Try opera ;)

Hirudin

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 543
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Firefox url entry problem ...
« Reply #2 on: February 09, 2006, 05:25:45 PM »
Enter should work... must be some kind of bug.

Does the "Go" button work?

If you want the address to open in a new tab hit Alt+Enter, but this shouldn't be necessary.

Gerome

  • Charter Honorary Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 154
    • View Profile
    • Get my Freestyle Basic Script Language + compiler!
    • Donate to Member
Re: Firefox url entry problem ...
« Reply #3 on: February 09, 2006, 05:26:15 PM »
Hi man,

I have FireFox 1.5.0.1, typed http://www.fbsl.net into the address bar and pressed Enter key and it has jumped to the very link i've precised : NO problem at all  :Thmbsup:
Yours,
(¯`·._.·[Gerome GUILLEMIN]·._.·´¯)
http://www.fbsl.net [FBSL Author]
http://gedd123.free.fr/FBSLv3.zip [FBSL Help file]
(¯`·._.·[If you need help... just ask]·._.·´¯)

tsaint

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 451
  • Hi from the a*** end of the earth
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Firefox url entry problem ...
« Reply #4 on: February 09, 2006, 05:41:30 PM »
Thanks .... tab, enter will work. If just enter works for others, must be a prob with my computer.
Ive got ie, firefox,maxthon, irider (eval) and opera cos I cant decide which I like the best - no point telling me to change.