Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 08, 2016, 09:50:35 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Letter with accent in the internal browser  (Read 1708 times)

Guilc

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
    • Donate to Member
Letter with accent in the internal browser
« on: August 31, 2010, 04:36:22 AM »
Hi!
I configured an alias to search in an online dictionary and show the results in the internal browser of FARR. It works fine, but when the searched word contains a letter with an accent (like ä, ü, é, è, etc), a question mark appears instead of the letter, so that I have to manually type the letter once again.

Is there any way to correct it?

Thanks!

Guillaume

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,421
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Letter with accent in the internal browser
« Reply #1 on: August 31, 2010, 09:18:41 AM »
if your alias calls the internal browser with $$1 try using $$u1 instead.

Guilc

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Letter with accent in the internal browser
« Reply #2 on: August 31, 2010, 01:04:23 PM »
Hi Mouser,

I tried the $$u1 trick but it doesn’t work. That’s exactly the same  :(