Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 04, 2016, 10:20:03 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: dragging search results into a tool on the toolbar  (Read 1628 times)

dwilbank

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • default avatar
  • Posts: 76
    • View Profile
    • Donate to Member
dragging search results into a tool on the toolbar
« on: May 17, 2010, 10:57:20 AM »
Hey.
I put a shortcut for "Better File Renamer" up in the toolbar of my FARR window, but when I drag a search result onto that icon, it doesn't open the file inside of the renamer.

OK, I said. The Toolbar is just for launching programs.
But then I opened up Tool Properties window, and there are some windows mentioning Working Dir, and Parameters...
This made me think maybe I was wrong.

I'm not sure what to do with these windows, but can I get files to open up into whatever program I drag it to?

Thanks

ewemoa

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 2,845
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: dragging search results into a tool on the toolbar
« Reply #1 on: May 18, 2010, 04:28:56 AM »
I think I tried something similarly recently and didn't get it working either.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: dragging search results into a tool on the toolbar
« Reply #2 on: May 18, 2010, 04:34:17 AM »
i will try to add drag and drop support, but the way it works now is that if you HIGHLIGHT/SELECT a result and then press the button, and the button is configured to open the %file% or similar things, it will work on the selected result file.

dwilbank

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • default avatar
  • Posts: 76
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: dragging search results into a tool on the toolbar
« Reply #3 on: May 18, 2010, 06:29:52 AM »
good grief... I didn't even try pressing the button

that will probably work! I'll be able to check it in a few hours

what I did in the meantime was make little ahk scripts which achieved what I wanted through the context menu, and stuck those up into the toolbar

the names I gave the shortcuts don't show up though...

thx