Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 04, 2015, 10:45:40 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: How can I use appshowappendmemo  (Read 2393 times)

putnum

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • default avatar
  • Posts: 68
    • View Profile
    • Donate to Member
How can I use appshowappendmemo
« on: May 16, 2010, 01:20:45 PM »
I am trying tofigure out how to use this  :tellme: Can somebody please give me a example?

Thanks,
Adam

ewemoa

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • default avatar
  • Posts: 2,718
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: How can I use appshowappendmemo
« Reply #1 on: May 17, 2010, 12:02:00 AM »
I didn't figure out how to get this to work either and am interested in seeing an example as well :)

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 35,013
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: How can I use appshowappendmemo
« Reply #2 on: May 18, 2010, 05:41:47 AM »
don't believe everything you read in a help file, there is no such command "appshowappendmemo"
there is however "appcapappendmemo"

putnum

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • default avatar
  • Posts: 68
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: How can I use appshowappendmemo
« Reply #3 on: May 18, 2010, 06:37:48 AM »
There is a appshowappendmemo in my help file  :D

putnum

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • default avatar
  • Posts: 68
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: How can I use appshowappendmemo
« Reply #4 on: May 18, 2010, 06:42:24 AM »
From the help file:

"appcapappendmemo FILEPATH - runs an app and shows output in memo mode as it is outputted by the console program.  Use showmemo before calling this to display some intro text (use appshowappendmemo to show normal commandline window)."

ewemoa

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • default avatar
  • Posts: 2,718
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: How can I use appshowappendmemo
« Reply #5 on: May 18, 2010, 07:01:17 AM »
I believe what mouser meant by:

don't believe everything you read in a help file, there is no such command "appshowappendmemo"
there is however "appcapappendmemo"

is that the help file is buggy :)

putnum

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • default avatar
  • Posts: 68
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: How can I use appshowappendmemo
« Reply #6 on: May 18, 2010, 07:14:58 AM »
ahh i see lol ok no problem :)