Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 03, 2015, 01:55:15 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: "Go" Alias SLOW!  (Read 2958 times)

siouxdax

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 247
  • Lather. Rinse. Repeat.
    • View Profile
    • Non-Event: The Daniel Headrick Saga
    • Donate to Member
"Go" Alias SLOW!
« on: March 16, 2010, 03:33:06 AM »
Hello all:
It's been ages since I've posted on here, and I really feel bad that my new post is a complaint. But...

I have an alias, "Go", which really just uses the "I'm Feeling Lucky" function of Google. I type "go Siouxsie" and it takes me to the "I'm Feeling Lucky" result for Siouxsie. What the problem is, is that after I press 'enter', FARR will sit there for up to a minute before producing the result. Now I understand that this may take a while if I don't already have Firefox open, but when it is open, I don't quite get it. When Firefox is open, it responds almost instantly most of the time, when it sits there and 'waits' is what frustrates me, but it doesn't happen all the time.

Anyone have any suggestions? Or maybe an explanation of why this may be happening?

As usual, thank you all for your help and suggestions!
Kind Regards,
Daniel in Tulsa
AKA siouxdax

Visit my tumblog!

nitrix-ud

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 483
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: "Go" Alias SLOW!
« Reply #1 on: March 17, 2010, 10:06:34 AM »
hi

happened to me too
try to make firefox your default browser again

cheers, nitrix

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,999
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: "Go" Alias SLOW!
« Reply #2 on: March 17, 2010, 02:55:05 PM »
it sounds like maybe it's launching a second copy of firefox.. when this slow thing happens, does a second instance of firefox get launched?

siouxdax

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 247
  • Lather. Rinse. Repeat.
    • View Profile
    • Non-Event: The Daniel Headrick Saga
    • Donate to Member
Re: "Go" Alias SLOW!
« Reply #3 on: March 17, 2010, 09:50:44 PM »
Hello all:
Firstly, Firefox is set as my default. Second, nope, no second instance crops up.
Kind Regards,
Daniel in Tulsa
AKA siouxdax

Visit my tumblog!

nitrix-ud

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 483
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: "Go" Alias SLOW!
« Reply #4 on: March 19, 2010, 12:20:59 PM »
As i said, it happened to me too
try to make firefox your default browser again (system wide)
or
make firefox your custom browser tool in FARR options, that works too


« Last Edit: March 19, 2010, 12:22:31 PM by nitrix-ud »

siouxdax

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 247
  • Lather. Rinse. Repeat.
    • View Profile
    • Non-Event: The Daniel Headrick Saga
    • Donate to Member
Re: "Go" Alias SLOW!
« Reply #5 on: March 20, 2010, 01:23:57 PM »
Nitrix-ud:
I'll give it a shot! Thanks! :)
Kind Regards,
Daniel in Tulsa
AKA siouxdax

Visit my tumblog!