Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 10, 2016, 06:17:51 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Some system folders not working...  (Read 2323 times)

kunkel321

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 464
    • View Profile
    • Donate to Member
Some system folders not working...
« on: December 02, 2009, 05:55:35 PM »
Not sure why...  I'm running 1.109.01 on XP SP3. 
%AllStartMenu% seems to populate correctly, but %ControlPanel% and %InternetHistory%just has [no items to display].
I'll try to attach an image of my settings for the item...
LBCimg12-2-09.jpg[ Invalid Attachment ]
Any ideas I might try?
Sorry...  Doesn't seem to display my jpg...

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,435
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Some system folders not working...
« Reply #1 on: December 02, 2009, 06:50:08 PM »
control panel special folder doesnt work.. the workaround is to use the special folder inside the LBC directory Shortcuts\My Control Panel
(and adding shortcuts to any others)