Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site August 23, 2014, 02:49:37 PM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
Free DonationCoder.com Member Kit: Submit Request.
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: problem with 2.75.0.1  (Read 1365 times)
beethoven
Supporting Member
**
Posts: 36


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« on: August 15, 2009, 08:21:34 AM »

Just upgraded to the latest version but seem to encounter problems. When I try to launch FARR the usual window opens but then it goes into "retrieving past launch history" and gets stuck. Nothing more happens. If I try to type anything, FARR becomes non-responsive and I have to kill it with taskmanager. The window btw does not have the usual X in the corner to close it either.
Any suggestions?
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,260



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #1 on: August 15, 2009, 08:28:59 AM »

it probably means there is an item in your launch history that is causing farr to hang.. this could be because its on a network share, or because an antivirus tool is hanging on it..

can you try letting it take as long as it wants and seeing if it wakes up after a few minutes.  if so, then go to options, and launch history, and see if you spot anything fishy.. you can right click in your launch history at that point and clear it all.



I will try to make a fix for this, but it would help me to know what file it is causing the hangup for you.
Maybe you could email me your FindAndRunRobot.ini file which has the history list in it.  Make a copy of it regardless -- it's a text file so you could also open it in a text editor and see if you spot any stange launch history items.
Logged
beethoven
Supporting Member
**
Posts: 36


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #2 on: August 15, 2009, 11:00:12 PM »

Thanks Mouser - I tried again and was very patient (went away to watch TV) but by the time I came back the past launch history was shown normally. I then looked through the records within the Gui and and in the ini.file but did not see anything noteworthy. I decided to delete the records one by one (in the Gui) and the next time I rebooted, FARR was as responsive as usual. Strangely though my History was back and everything is there.  Grin
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.024s | Server load: 0.08 ]