Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site December 20, 2014, 01:30:28 PM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
The N.A.N.Y. Challenge 2012! Download dozens of custom programs!
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: Prev 1 [2]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: CCCCtrlC - simple multiple clipboard utility  (Read 24168 times)
TPReal
Honorary Member
**
Posts: 120



see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #25 on: November 12, 2009, 03:38:39 AM »

Can you at least use bold or underline attribute?

Sorry, nothing smiley Really, I played with various combinations for quite a long time before I finally chose this one. I think it just has to be as it is. Come on, it's not that bad.

TPR.
Logged

yksyks
Supporting Member
**
Posts: 475


see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #26 on: November 12, 2009, 04:26:43 AM »

Of course, it's not bad at all! And probably the only choice as I can see... Anyway, I'm getting used to it. Thanks again.
Logged
pulsi
Participant
*
Posts: 3

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #27 on: June 27, 2010, 06:41:59 AM »

CCCCtrlC seems to be exactly what I need, unfortunately speed 10 is a lot to fast for me and I am not able to change the speed as described. Is it possible to get a precoded version with speed 50?

Greetings from Germany
pulsi
Logged
TPReal
Honorary Member
**
Posts: 120



see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #28 on: June 27, 2010, 07:14:19 AM »

CCCCtrlC seems to be exactly what I need, unfortunately speed 10 is a lot to fast for me and I am not able to change the speed as described. Is it possible to get a precoded version with speed 50?

Hi,

I'm glad you like the program. I think it'll be easier to help you pass the speed as the argument. So here's how to do this:
  • Create a shortcut to CCCCtrlC.exe (for instance drag the CCCCtrlC.exe using the right mouse button, drop it on the desktop, and from the menu that appears select Create shortcut)
  • Right click the shortcut, select Properties. On the Shortcut tab, in the field called Target element, there is the full path to the original CCCCtrlC.exe. Put cursor at the end of this field and append to it space and the speed you want to use. Now the field should contain something like 'some_path\CCCCtrlC.exe 50'. Click OK.
  • Now drag the shortcut to the Start button, Programs, Autostart.
If you want to change the speed later, just go to Start, Programs, Autostart and right click the shortcut to CCCCtrlC that you put there, and edit the target element field again.

TPR.
Logged

pulsi
Participant
*
Posts: 3

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #29 on: June 27, 2010, 02:02:27 PM »

Thanks for your help, but even that way does not work. If I change the target line the system says something similar to this, "This is not a valid name of the program, please check the exact spelling and file path". So this is near the same it does if I try to change the speed in the execution window. Maybe Win7 in the German Edition is something special in that way.

Greetings from Germany
pulsi
Logged
TPReal
Honorary Member
**
Posts: 120



see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #30 on: June 27, 2010, 02:54:18 PM »

This sounds very weird, probably you are doing something wrong. Please have a look at this screenshot (although it is in Polish).
Logged

pulsi
Participant
*
Posts: 3

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #31 on: June 27, 2010, 03:06:55 PM »

Looks exactly as I described (except the language), when I add a 10, 50 or whatever after a space it comes with an error message.

Greetings from Germany
Stephan Puls
Logged
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,136



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #32 on: June 28, 2010, 12:25:47 AM »

Looks exactly as I described (except the language), when I add a 10, 50 or whatever after a space it comes with an error message.

does your path have a space in them? if so you have enclose the path in quotes, like this:

"C:\Program Files\CCCCtrlC\CCCCtrlC.exe" 50
Logged

Pages: Prev 1 [2]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.031s | Server load: 0.12 ]